NIJE SRETAN

Rene Bitorajac pokazao što misli o produženim mjerama

Glumac komentirao odluke i poteze Stožera o nepopuštanju mjera nizom fotografija uznemirenog lica

Rene Bitorajac: Nije sretan zbog mjera. Agencije

Avaz.ba

9.1.2021


Nakon što je hrvatski Nacionalni stožer civilne zaštite objavio da sve mjere koje su donesene u decembru ostaju na snazi do 31. januara, oglasio se glumac Rene Bitorajac.

-Ovo su samo neke od reakcija na današnje "ne" popuštanje bilo kakvih mjera. Koja je vaša reakcija? - napisao je uz niz fotografija svojih raznih uloga kojima je jedna stvar zajednička, njegov uznemiren izraz lica.


Ovo su samo neke od reakcija na današnje NE popuštanje bilokakvih mjera. Koja je vaša reakcija? #rekajenemože #zatvoreno...

Posted by Rene Bitorajac on Friday, 8 January 2021

"Reka je ne može. Zatvoreno. Propada. Otkazi. Letargija. Dućani mogu. Dokle. Kazalište stoji. Moratorij košta. Psihoza. Pa kaj si ti lud", heštegovi su koje je dodao uz objavu na društvenim mrežama.

Bitorajac je i ranije komentirao odluke i poteze Stožera pa je tako nakon uvođenja propusnica objavio video koji je nasmijao njegove pratitelje. U videu se moglo vidjeti kako Rene sjedi u automobilu i razgovara s policajcem koji ga je zaustavio radi provjere.

-Policija samo radi svoj posao, ali ovo s propusnicama mi je živa katastrofa! Kaj nije? - napisao je tad u opisu videa te je objasnio da se radi o vicu koji je snimio na setu filma.




Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.