BIVŠI SUPRUŽNICI

Rat Džonija Depa i Amber Herd se nastavlja, gdje je nestalo 7 miliona dolara

Sudske rasprave sele se u Ameriku gdje će 3. maja početi parnica u kojoj Dep tuži Amber Herd i traži 50 miliona dolara odštete

Herd i Dep: Bivši supružnici. Agencije

L. Karahmet - Pujagić

11.1.2021


Nakon što na londonskom sudu nije uspio dokazati kako nije „mlatitelj žene“, Džoni Dep (Johnny Depp) nastavlja s tužbom kojom želi dokazati svoju nevinost. Sudske rasprave sele se u Ameriku gdje će 3. maja početi parnica u kojoj Dep tuži Amber Herd (Heard) i traži 50 miliona dolara odštete jer je izmislila da je on porodični nasilnik. Ususret tom suđenju,  britanski "Daily Mail" objavio dokumente koji idu na ruku Depu.

Kada su se prije četiri i po godine njih dvoje razveli postignut je dogovor kako će Dep bivšoj supruzi isplatiti sedam miliona dolara a ona će taj novac uplatiti kao donaciju organizaciji American Civil Liberties Union (ACLU) i  Children’s Hospital of Los Angeles odnosno dječjoj bolnici u Los Anđelesu.


Amber Herd i Džoni Dep: Nekad su se voljeli. Agencije


"Daily Mail" sada otkriva kako je tada uplaćeno 100 hiljada dolara dječjoj bolnici. I ništa više. I ne samo to, Daily Mail objavljuje pismo iz kojeg se vidi da je u ljeto 2019. godine predstavnik bolnice pitao Amber hoće li im uplatiti obećani novac.

Elejn Bredehoft (Elaine), američka advokatica Amber Herd, tvrdi kako je jasno da su Dep i njegovi saradnici dostavili te informacije "Daily Mailu" te da je to pokušaj da se odvuče pažnja od presude londonskog suda kojom je potvrđeno da je Dep porodični nasilnik.

Iz organizacije ACLu nisu željeli odgovoriti na medijske upite o ovom slučaju dok su iz dječje bolnice u Los Anđelesu odgovorili da ne žele o tome govoriti s obzirom da još uvijek traje sudski slučaj.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.