NAJAVA

„TV Extra“ u petak: Zijad Gračić o ulozi života, turska zvijezda Halil Ibrahim Džejhan, najpotpuniji sadržaj sapunica

U "TV Vremeplovu'' sve o filmu "Flasdance"

Piše: L. K. P.

14.1.2021

Naslovna TV Extre. Avaz

„TV Extra“, prilog „Dnevnog avaza“ koji izlazi petkom, sutra donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja. Zijad Gračić (62), glumac iz Kaknja sa zagrebačkom adresom, u posljednjih nekoliko godina jedno je od najupečatljivijih lica u regionalnim TV serijama. Od svoje agentice Anile Gajević, direktorice Casting i talent agencije Zona, čije član, dobio je poziv da glumi u filmu, za koji se sada već pretpostavlja da će biti globalni hit.

-Proveo sam mjesec dana u Talinu, u Estoniji. Prvi put se nalazim u takvoj situaciji da mi je strogo skrenuta pažnja da ne smijem mnogo otkrivati o filmu. Krajem godine sam se vratio u Zagreb i evo opet se spremam na put. Završili smo tek pola posla, a sada kad odem čeka me pravi posao – rekao je Gračić u razgovoru za „Avaz“

Donosimo i razgovor s Halilom Ibrahimom Džejhanom (Ceyhan), glumac i pjevač koji tumači glavnu ulogu u seriji „Amanet“, koja se emitira na OBN televiziji, karijeru je započeo kao takmičar na izboru Top model Turske 2007. godine. Kao kantautor i pjevač postigao je znatan uspjeh, a pjesme pjevaju mnoge turske zvijezde.

Bh. manekenka Milena Tunguz u "TV izboru" otkriva svoje  favorite, a „TV Extra“ donosi i najpotpuniji sadržaj sapunica, koje se emitiraju na programima bh. TV kuća. U "TV Vremeplovu'' sve o filmu "Flasdance".

Naslovnu stranu priloga krasi Merjem Uzerli (Meryem), koja je nedavno po drugi put postala majka, a o ocu njenog djeteta malo toga se zna.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.