NAJAVA

„TV Extra“ u petak: Ekskluzivni intervju sa Željkom Joksimovićem, Ema Golijanin živi život punim plućima

U "TV Vremeplovu'' sve o seriji "U registraturi"

Piše: L. K. P.

28.1.2021

Naslovna TV Extre. Avaz

„TV Extra“, prilog „Dnevnog avaza“ koji izlazi petkom, sutra donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

Željko Joksimović (49) uz sjajnu muzičku karijeru i na paralelnom kolosijeku gradi priču vrijednu divljenja. Ova muzička zvijezda zajedno s Draganom Bjelogrlićem producira film i TV seriju o Tomi Zdravkoviću, a uveliko je ušao i u TV biznis. Već izvjesno vrijeme vlasnik je tri TV kanala, a nedavno je poput bombe u cijelom regionu odjeknula vijest da kupuje agenciju TANJUG.

U ekskluzivnom intervjuu za „Avaz“ Josksimović je otkrio zašto se ustvari odlučio na taj poslovni potez, ali je govorio i o drugim veoma zanimljivim temama – saradnji sa suprugom Jovanom te o svoje četvero djece.

- Činjenica da u svijetu komunikacija, razmjene informacija živim od početka karijere. I muzika je vrsta informacija, koju razmjenjujete s publikom. I tu sam naučio da je, u toj komunikaciji, najopasnija - laž. Ako si iskren, ako publici daješ pravu informaciju, bit će uz tebe. I činilo mi se da je i televizijskoj publici, kod nas, sve više potrebna ista stvar. Neko ko neće da im sili pamet, da ih ubjeđuje, laže, već neko ko će da im pruži iskrenost, kroz tačnu, jasnu informaciju. Danas, u vrijeme lažnih vijesti, teorija zavjere, odgovornost medija je sve veća i sve što sam uradio svodi se na prostu stvar: preuzeo sam odgovornost - rekao je Joksimović.

Turski glumac Džan Jaman (Can Yaman) igrat će naslovnu ulogu u novoj verziji popularne talijanske TV serije.

Ema Golijanin (29), sudeći prema objavama na njenom Instagram profilu, i u vrijeme pandemije živi život punim plućima.

Glumac Nusmir Muharemović u "TV izboru" otkriva svoje  favorite, a „TV Extra“ donosi i najpotpuniji sadržaj sapunica, koje se emitiraju na programima bh. TV kuća.

U "TV Vremeplovu'' sve o seriji "U registraturi".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.