BIVŠI SUPRUŽNICI

Samo je Dženifer Aniston natjerala Breda Pita na ovo

Natjerala je svog muškarca na dugih devet mjeseci apstinencije

Bred Pit i Dženifer Aniston: Bivši supružnici. Agencije

L. Karahmet - Pujagić

3.2.2021


Dženifer Aniston (Jennifer, 51) i Bred Pit (Brad Pitt, 57) počeli su se viđati 1998. godine nakon što su im njihovi agenti dogovorili spoj. Odmah su postali novi zlatni par Holivuda, nakon pet mjeseci bajkovite romanse "pale" su zaruke, vjenčanje je uslijedilo u julu 2000., a pet godina poslije njihov razvod šokirao je svijet slavnih i brojne fanove.


No kako piše britanski tabloid "Daily Star", omiljena holivudska glumica i zvijezda hit TV serije "Prijatelji" natjerala je svog muškarca na dugih devet mjeseci apstinencije, što bi značilo da su se zaručili prije nego što su konzumirali vezu.


- Dženifer se navodno bojala da će im seks pokvariti odnos i zato nije htjela žuriti. Tad je to smatrala najmudrijom odlukom koju je mogla donijeti. Zamislite da Bredu Pitu kažete kako mora čekati na seks - ispričao je svojevremeno izvor blizak bivšim supružnicima za "The Mirror".



Pit i Aniston: Šokirali javnost razvodom. Agencije

Strani mediji također pišu kako je glumački par napokon završio u krevetu tokom romantičnog vikenda u Akapulku u Meksiku, na Valentinovo 1999., samo pet mjeseci prije vjenčanja.

- Odmah smo znali da smo pronašli nešto posebno jedno u drugome. Bili smo nerazdvojni već od drugog spoja. Bio je to jedan od onih čudnih osjećaja kad jednostavno znaš da je to to, kao da nam je bilo suđeno - govorila je Aniston u vrijeme najveće ljubavi s Pitom.

Iako par nikad nije ni potvrdio ni opovrgnuo tvrdnje o devetomjesečnoj apstinenciji, Bred je u jednom intervjuu otkrio pikanteriju iz intimnog života s Dženifer.

- U njenom domu na Beverli Hilsu imali smo ogromnu mramornu kadu. Dok sam uređivao tu kupaonicu, svakojake stvari padale su mi na um... Pretpostavljam da mi je um u to vrijeme bio prilično prljav - rekao je glumac 2001. godine u intervjuu za magazin W.

Razvod je bio bolan, ali bivši supružnici danas su u dobrim odnosima.



Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.