NAJAVA

„TV Extra“ u petak: Intervju sa Sanjom Kužet, ko je nova Merilin Monro, stiže nastavak serije "Melek"

U "TV Vremeplovu'' sve o seriji "Vruć vetar"

Piše: L. K. P.

4.2.2021

Naslovna TV Extre. Avaz

„TV Extra“, prilog „Dnevnog avaza“ koji izlazi petkom, sutra donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

Sanja Kužet godinama važi za jedno od najljepših TV lica na našim prostorima. Veliku slavu i pažnju stekla je vođenjem emisije „Zvezde Granda“, gdje svakim svojim pojavljivanjem oduševi izgledom, ali i energijom koju emitira.Za „Avaz“ Sanja Kužet je govorila o karijeri, majčinstvu, ali nam je i otkrila tajnu svog izgleda i koliko joj imponira titula jedne od najljepših voditeljica.

-To je nezvanična titula koja prija i koja se vremenom nametnula. Doživjeti takvu vrstu komplimenta u mojoj zreloj dobi, mnogo je više od „ljepote“. Doživljavam to kao priznanje publike da im se dopadam kao persona, dakle sve ono što ja predstavljam svojim izgrađenim dugogodišnjim imidžom u javnosti, prije svega, u profesionalnom, pa zatim i u vizuelnom smislu – izjavila je Kužet.

Novi biografski film o nezaboravnoj Merilin Monro (Marilyn Monroe) temeljen je na knjizi  „Blonde“ Džojsi Kerol Otis (Joyce Carol Oates) iz 2000.

Ana de Armas dosad je zapaženije uloge ostvarila kao holografska djevojka Rajana Goslinga (Ryan) u „Blade Runner 2049“ i u filmu „Knives Out“, no vjerojatno je u široj javnosti najpoznatija kao odnedavno bivša djevojka Bena Afleka (Affleck).

U petak, 12. februara kreće nova sezona turske serije "Melek".

Muzičar Emir Bukovica u "TV izboru" otkriva svoje  favorite, a „TV Extra“ donosi i najpotpuniji sadržaj sapunica, koje se emitiraju na programima bh. TV kuća.

U "TV Vremeplovu'' sve o seriji "Vruć vetar".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.