NAJAVA

Poklon prilog našim čitaocima u petak: TV Extra / Sestre TV lica, konkurencija ili podrška i intervju sa zvijezdom serije "Ambasadorova kći"

U "TV Vremeplovu'' sve o filmu "Amadeus"

Piše: L. K. P.

18.2.2021

Naslovna TV Extre. Avaz

„TV Extra“, prilog „Dnevnog avaza“ koji izlazi petkom, sutra donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

Donosimo temu o sestrama, koje su poznata TV lica. Nerijetko se sestre odluče baviti istim ili sličnim pozivom, ali ni tada, uglavnom, nema konkurencije među njima, jer je ljubav jača od svega. Šta se ustvari dešava kada geni odluče da se najbliži srodnici bave istim poslom.

Aida Mujan s Federalne TV i Emina Pazalja s N1 su sestre, koje su se do udaje prezivale Delić. Mada obje rade u redakciji Informativnog programa i vode udarne informativne emisije u svojim TV kućama, među njima konkurencije nema.

Za razliku od tamnokosih Aide i Emine, plavuše Adrijana Bikić i Zana Džubur, bave se istim poslom. Njihovo djevojačko prezime je Kurtišaj. Adrijana je nakon dugogodišnjeg staža na OBN-u, prije skoro dvije godine, postala član Nove BH, dok je Zana voditeljica na BHT 1.

Oni koji gledaju turske sapunice, sigurno, znaju i za glumicu Neslihan Atagul, koja u seriji "Ambasadorova kći" tumači glavnu ulogu, a koju će naša publika uskoro imati priliku gledati na Novoj BH.

Prethodno su je gledaoci upoznali u seriji „Bit ćeš moja“. Atagul, koja važi za jednu od miljenica publike, ali i za jednu od najljepših turskih glumica, ovaj put će utjeloviti odvažnu, ali i nesretnu ljepoticu Nare, koja nastoji da pomiri svoje osjećaje prema mladom Sandžaru zbog čega prolazi kroz brojne dramatične preokrete koji će biti upotpunjeni emotivnim previranjima.

Glumica Zana Marjanović u "TV izboru" otkriva svoje  favorite, a „TV Extra“ donosi i najpotpuniji sadržaj sapunica, koje se emitiraju na programima bh. TV kuća. U "TV Vremeplovu'' sve o filmu "Amadeus".

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.