PRAVA MISTERIJA

Gdje je nestao brat Anđeline Đoli s kojim se poljubila u usta i šokirala svijet

Džejms je već deset godina u vezi s djevojkom Ešli Rejn, a sada su ga paparazzi uslikali nakon dugo vremena

L. Karahmet - Pujagić

25.2.2021

Džejms i Anđelina: Poljubac koji je šokirao svijet. Agencije


Brat Anđeline Đoli (Angeline Jolie), Džejms Haven (James Haven), već je godinama mnogima prava misterija. Iako mu je sestra jedna od najpoznatijih žena svijeta, on svoj život vodi daleko od svjetla reflektora.

Ipak, svi ga pamte po jednoj stvari, poljupcu s Anđelinom na crvenom tepihu 2000. godine. I dan danas se o tome piše te nikome nije bio jasan njihov čudan odnos.

Dok je Anđelina bila u braku s Bredom Pitom (Brad Pitt), on je navodno čuvao njihovu djecu.

-Anđelina i Džejms potpuno su se sada udaljili. Bili su nerazdvojni i najbolji prijatelji. Pomogao joj je da odgoji djecu i posvećivao je njenoj porodici uvijek puno vremena. Odjednom su bez posebnog razloga prestali razgovarati te su se udaljili. Samo oni znaju šta se zaista dogodilo - ispričao je jednom izvor blizak glumici.

Inače, Džejms je već deset godina u vezi s djevojkom Ešli Rejn (Ashley Reign), a sada su ga paparazzi uslikali nakon dugo vremena. Neprepoznatljiv Haven sjedio je na plaži i jeo sendvič, a bio je odjeven sav u bijelo. Nosio je naočale i plavu kapicu, a sigurno mu nije bilo drago što su ga paparazzi fotografisali.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.