NAJAVA

Danas poklon prilog našim čitaocima: TV Extra / Slavko Sobin o kraju „Crno-bijelog svijeta“, duel sportskih novinara

U "TV Vremeplovu'' sve o filmu "Grbavica"

Piše: Avaz.ba

19.3.2021

Naslovna TV Extre. Avaz

„TV Extra“, prilog „Dnevnog avaza“ koji izlazi petkom, sutra donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

Slavko Sobin otvoreno za "Avaz" nakon posljednje epizode hit serije „Crno-bijeli svijet“: Žungul je moj dobri brat blizanac

- Kraj „Crno-bijelog svijeta“ sam doživio jako emotivno, prije svega, zato što je to, ipak, projekt koji smo snimali sedam godina. To je jedan ogroman komad života. A, osim toga, to mi je bila prva veća, ozbiljnija uloga. To je bila prva uloga zbog koje su me ljudi potapšali po ramenu i prva uloga na osnovu koje sam dobio ozbiljnije komplimente i od publike i od struke. Baš se oko „Crno-bijelog svijeta“ dogodila velika, baš velika ljubav, i na setu i od publike. I zbog svega toga sam jako vezan za projekt i zbog toga mi je žao što je gotov – kazao nam je Sobin.

BLIC DUEL TV LICA Sportski novinari Adis Hadžić i Denis Huseinbegović otkrivaju: Ko je bolji fudbaler, u vječitom derbiju jeste li na istoj strani ili..., ko prije popušta

Sportski novinari Nove BH, Adis Hadžić i Denis Huseinbegović nisu voditeljski par, kao što je to slučaj sa voditeljskim parovima Dnevnika. Ali, ako jedan radi kao komentator u kabini, drugi je na terenu s igračima ili u studiju u uvodnoj emisiji.

Na pitanja u rubrici „TV izbor“ odgovarao je glumac Izudin Bajrović. a „TV Extra“ donosi i najpotpuniji sadržaj sapunica, koje se emitiraju na programima bh. TV kuća. U "TV Vremeplovu'' sve o filmu "Grbavica".

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.