ISKLESANA FIGURA

Opasna Hali Beri linijom ostavlja bez daha

Ko se želi tući, napisala je holivudska glumica

Hali Beri: Zavide joj mlađe kolegice. Instagram

L. K. P.

28.3.2021


Glumica Hali Beri (Halle Berry, 54) još jednom je dokazala da godine nisu nikakva prepreka tome da ljude ostavite bez daha svojom besprijekornom figurom. Posljednjom fotografijom s treninga "zapalila" je Instagram.


- Ko se želi tući? - napisala je frajerski u slengu Hali, a onda dodala i kako je osmislila program koji vježbanje podiže na novu razinu. U samo 16 sati fotografija je skupila je preko 145 hiljada lajkova.


Pratioci su oduševljeno pozdravili njenu inicijativu, nazivajući je kraljicom, no većina ih je bez ustezanja priznala da se ne bi usudila ući u ring s "opasnom" Hali. Mnogi su u nevjerici komentirali i njene godine te obećali sami sebi da će odreći krofni i ostale hrane koja deblja.



Podsjetimo, ova oskarovka i majka dvoje djece oduvijek se mogla pohvaliti isklesanom figurom, no ono što je Beri postigla u sklopu priprema za ulogu MMA borkinje u filmu "Bruised" koji je svjetlo dana ugledao 2020. bilo je zaista nevjerovatno.



Beri: Jedan od mojih ciljeva su bili isklesani trbušnjaci. Instagram

- Nema boljeg osjećaja od postavljanja cilja i njegovog ostvarenja! Jedan od mojih ciljeva su bili isklesani trbušnjaci i napokon sam došla do njih! Osjećaj je nestvaran - napisala je Hali tad uz sliku trbušnjaka.


Tada je pozvala sve svoje pratioce da imaju ciljeve i bore se za njihovo ostvarenje, a nastavlja ih, kako stvari stoje, do daljnjega.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.