IZA EKRANA

Afera na snimanju serije "Melek"

Dvoje mladih glumaca iz ove serije zavoljelo se na samom snimanju, te su tako dodatno podgrijali atmosferu

Koč i Sojturk: Glume Omera i Defne. Instagram

Piše: L. K. P.

1.4.2021


Kada gledamo seriju često ne vidimo dalje od ekrana. Ali glumci itekako imaju svoje brige i probleme u privatnom životu, koji se ponekad prelijevaju i na set snimanja.

U popularnoj turskoj seriji „Melek“, koja se emitira na OBN televiziji, upravo se to dogodilo. Naime, dvoje mladih glumaca iz ove serije zavoljelo se na samom snimanju, te su tako dodatno podgrijali atmosferu. Zbog toga je njihova priča izgledala mnogo realnije na malim ekranima i dovela, između ostalog, seriju u top 5 najgledanijih u Turskoj.



Koč i Sojturk: Glume u seriji "Melek". Promo

Mediji u Turskoj su objavili kako Rabija Sojturk (Soytürk) i Mustafa Merta Koč (Koç), u seriji "Melek" Defne i Omer, nisu odmah izašli u javnost sa tom informacijom, jer su se bojali kako će to loše uticati na njihov privatni odnos. Znamo kako su ranije afere rasplamsavale rejtinge, ali to nikako nije bilo dobro za par privatno.



Mustafa ima milion pratilaca na Instagramu. Instagram

Međutim, jasno je kako se od medija ništa ne može sakriti pa tako ni ova romansa. Par je znao razmjenjivati nježnosti u zapećcima seta, a to uvijek neko vidi. Objavljivanje ovih informacija povećalo je njihovu popularnost na društvenim mrežama. Mustafa je tamo malo aktivniji od Rabije i ima čak milion pratilaca na Instagramu.


Koč i Sojturk: Zaljubili se na snimanju. Instagram


Čini se ipak kako je ljubav trajala samo tokom snimanja prve sezone, jer se sada šuška opet kako je sve između njih gotovo.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.