STIGLA PRINOVA

Kevin iz filma "Sam u kući" postao otac po prvi put

Mekoli Kalkin sinu je dao ime po preminuloj sestri

Brenda i Mekli: Dobili sina. Agencije

L. K. P.

13.4.2021


Glumac Mekoli Kalkin (Macaulay Culkin, 40), koji se proslavio kao Kevin Mekalister (McCallister) u božićnim filmovima "Sam u kući", postao je otac. On i njegova partnerica Brenda Song dočekali su prinovu.

Kako su otkrili u ekskluzivnom razgovoru za magazin "Esquire", njihov sin došao je na svijet 5. aprila, a ime nosi po preminuloj sestri zvijezde najpopularnijeg božićnog filma, Dakoti.

U dobi od 29 godina, Dakota Kalkin (Culkin) izgubila je život nakon što je stradala u automobilskoj nesreći 9. decembra 2008. godine.


Kalkin: Proslavio se ulogom u filmu "Sam u kući". Agencije

Danas 40- godišnji glumac ranije je izrazio želju za osnivanjem porodice sa svojom djevojkom, bivšom zvijezdom Diznijeva kanala. U februaru prošle godine našalio se rekavši kako sa svojom partnericom "puno radi na tome".


S bivšom Diznijevom zvijezdom, glumac je u vezi od 2017. godine. U prošlosti se borio s ovisnošću, a teške trenutke proživljavao je nakon prekida osmogodišnje ljubavne veze s glumačkom kolegicom Milom Kunis.


Iza sebe ima brak s glumicom Rejčel Miner (Rachel) kojom se oženio 1998. godine i rastao nakon dvije godine. Kako se tada govorilo, razlog njihovog razlaza leži u činjenici što je ona željela imati djecu dok se on želio posvetiti svojoj glumačkoj karijeri.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.