VELIKI KORAK

Džordž Kluni donio važnu odluku za svoju porodicu

Holivudska zvijezda odlučila se na veliku promjenu i s porodicom seli u Francusku

Amal i Džordž: Sele u Francusku. Agencije

L. K. P.

29.4.2021


Nije tajna kako je Džordž Kluni (George Clooney), proslavljeni glumac, producent, scenarist i redatelj, veliki zaljubljenik u Francusku. Holivudska zvijezda odlučio se na veliku promjenu i s porodicom se odlučio preseliti u Francusku i to u pitoreskno mjesto na jugu te zemlje.

Iako imaju raskošnu vilu u Engleskoj, Džordž i Amal Kluni s djecom, četverogodišnjim blizancima Aleksanderom (Alexander) i Ele (Elle) pakiraju stvari i odlaze na jug Francuske.


Džordž Kluni. Agencije

Kako su otkrili, francuski mediji, glumac i njegova supruga, advokatica za ljudska prava, uskoro će postati ponosni vlasnici posjeda Kanadel u Brignolesu.

Zanimljivo je kako će Džordž biti udaljen svega nekoliko kilometara od svog dobrog prijatelja i kolege Breda Pita (Brad Pitt) i njegovog dvorca Miraval u Korensu.

Klunijevi će moći uživati u ovom posjedu koji se prostire na oko 170 hektara uključujući 8 hektara vinove loze, a nadomak je i velika šuma.

Zasad se detalji oko prodaje posjeda drže u strogoj tajnosti, a kako saznaju neki izvori, vlasnik i Džordž Kluni ugovor bi trebali finalizirati 5. maja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.