OPET SRETNA

Rene Zelveger pronašla novu ljubav

Osmijeh na lice vratio joj je Ant Antsid, rijaliti zvijezda

Zelveger: Ljubi rijaliti zvijezdu. Agencije

L. K. P.

25.6.2021


Prema pisanju svjetskih medija Rene Zelveger (Renee Zellweger) ponovo je sretna i zaljubljena, a osmijeh na lice vratio joj je Ant Antsid (Anstead). Vijesti o njihovoj vezi stigle su netom nakon što je on finalizirao svoj razvod od Kristine Hak (Christine Haack).

Kako piše TMZ, ljubavne iskre pojavile su se nakon njihovog susreta na setu njegove nove serije koju snima za Discovery+, pod nazivom "Celebrity IOU Joyride", a koji je zapravo spin-off hit šoa '"Celebrity IOU" koju vode popularni blizanci i voditelji emisije "Lovci na nekretnine", Dru i Džonatan Skot (Drew i Jonathan Scott).

Zelveger gošća je jedne epizode, a navodnu romansu započeli su kada se ona vratila na set kako bi ostavila radne čizme Anstidu.


Inače, prije devet mjeseci Anstid i njegova sada već bivša supruga podnijeli su papire za razvod, a sve je finalizirano prošle sedmice kada je sudac potpisao papire. Par se vjenčao u decembru 2018. i imaju zajedničko starateljstvo nad jednogodišnjim sinom Hadsonom (Hudson).

Iako se možda pretpostavljalo da je slavna glumica krivac za njihov razvod, to nije tako. Papire je podnijela Hak i time šokirala svog supruga, koji je do tog trenutka smatrao kako je s njihovim brakom sve u najboljem redu.

Rene iza sebe ima javnu vezu s gitaristom Dojlom Bramalom (Doyle Bramhall II), s kojim je provela sedam godina, od 2012. do 2019., a povezivali su je i s Bredlijem Kuperom (Bradley Cooper), Džekom Vajtom (Jack White) i kantri pjevačem Kenijem Česnijem (Kenny Chesney).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.