NJUJORK

Prve fotografije sa seta serije "Seks i grad" objavio komšija koji je gledao snimanje

Fanovi sa nestrpljenjem prate svaki korak popularnih dama iz serije

M. B.

Nova sezona nosi naziv „Just like that“

Foto: Arhiva


Na internetu su osvanule prve fotografije sa snimanja nastavka serije "Seks i grad", a kako je objavljeno na Instagramu, fotografije je napravio komšija koji živi u obližnjoj zgradi.

Nova sezona serije „Seks i grad“ nosi naziv „Just like that“, a fanovi sa nestrpljenjem prate svaki korak popularnih dama iz serije. Jednom od njih se posebno posrećilo te je uspio snimiti sve glavne likove na setu i tako zabilježi prve kadrove sa seta.

- Kao i u stvarnosti, ljudi dođu u tvoj život i onda odu. Neka prijateljstva izblijede, a nova prijateljstva počnu - objasnio je odsutnost lika Samante Džons direktor programa HBO-a, Kejsi Blojs.

Nove priče i zapleti

Rekao je i kako nova sezona ne pokušava da bude nova verzija „Seksa i grada“.

- Ne pokušavamo da kažemo da ovi likovi i dalje žive kao da su u tridesetim. Ovo je priča o ženama u pedesetim i one se suočavaju sa svim stvarima koje se događaju ljudima u tim godinama - rekao je Blojs.

Serija će pratiti Keri, Mirandu i Šarlot dok navigiraju putovanjem od komplikovane stvarnosti života i prijateljstva u tridesetim do još složenije stvarnosti života i prijateljstva u pedesetim godinama, navodi se u sinopsisu objavljenom u januaru.

Nova serija bez Samante

Prve fotografije sa snimanja oduševile su ljubiteljke mode koje već analiziraju odjevne kombinacije omiljenih likova. Njihov stil je vrlo prepoznatljiv. Tako je advokatica Miranda odjevena praktično i udobno, Šarlot je i dalje verna klasičnoj eleganciji i šik komadima, a Keri očekivano modno najrazigranija i najefektnija.

Novi modni trendovi, kao i nove priče bez Samante nisu samo ono što će nas iznenaditi u ovom nastavku kultne serije Seks i grad.

NA VRH

Podijeli članak na