ŽIVOT IZA KAMERE

Nikol Kidman otkrila šta njen suprug misli o njenim scenama seksa

I nakon 15 godina braka Kit Urban ima potpuno povjerenje u svoju suprugu

Kidman i Urban: Uživaju u braku. Agencije

L. K. P.

11.8.2021


Iako mnogi partneri glumaca ne mogu bez doze ljubomore pogledati snimljene intimne scene svojih voljenih,Kit Urban (Keith) ne spada među njih. I nakon 15 godina braka on ima potpuno povjerenje u svoju suprugu Nikol Kidman (Nicole)

U braku su već 15 godina i imaju dvije kćerke, a strasti između supružnika nije nestalo. A iako se ona često, zbog svojih glumačkih angažmana, mora razgolititi pred kamerama i snimati intimne scene, njen suprug nema s time nikakvih problema. On shvaća da je to njen posao i to prihvaća bez ikakve drame.


Imaju dvije kćerke. Agencije

-Moj je suprug umjetnik, stoga razumije sve i ne miješa se u moj posao. Sve vidi tek na samom kraju, kada je montirano i kada znaš da je to samo šou. Nikada ne čita unaprijed scenarij niti je upoznat s time što se događa na setu. On ima svoju karijeru koja mu oduzima svu pozornost, izjavila je Kidman.


Slavna Oskarovka nikada nije krila kako je upravo uz Kita pronašla pravu sreću i s njim osnovala porodicu. U braku su od 2008. i imaju dvije kćerke, koje odrastaju daleko od svjetla reflektora.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.