SUDBINE

Glumica teško ozlijeđena nakon što je udario kamion dok je prelazila cestu

Ketrin Preskot hitno je prebačena u bolnicu sa slomljenom zdjelicom, obje noge, stopalom i šakom

Preskot: Teško ozlijeđena u nesreći. Agencije

L. K. P.

12.9.2021


Britanska glumica i zvijezda serije "Skins" Ketrin Preskot (Kathryn Prescott) teško je ozlijeđena u nesreći. Dok je prelazila cestu u Njujorku, na nju je naletio kamion koji je prevozio cement, piše Sky News.

Hitno je prebačena u bolnicu sa slomljenom zdjelicom, obje noge, stopalom i šakom. O svemu se na Twitteru oglasila njena sestra blizanka Megan.

-Primila sam najstrašniji poziv u životu. Moju sestru Ketrin udario je kamion s cementom dok je prelazila cestu u Njujorku. Za dlaku je izbjegla paralizu, a liječnici se nadaju da će se potpuno oporaviti, uz pravilno liječenje i njegu, napisala je Megan.


Megan je na Twitteru najprije podijelila da je njena sestra sama u SAD-u te je molila ljude za pomoć da dođe do nje. Zbog ograničenja vezanih za pandemiju Megan u početku nisu htjeli odobriti putovanje iz Velike Britanije u Ameriku, unatoč tome što je primila dvije doze cjepiva i testirala se.

-Ne znam što da radim sa sobom. Trebam otići kod sestre da se brinem za nju, a zasad ne vidim kako to napraviti. Znam da se puno toga trenutno događa u svijetu, ali srce mi je slomljeno jer ne mogu biti sa svojom sestrom blizankom tijekom ovog teškog vremena u njenom životu, kada sam joj potrebna. Ne želim da prolazi kroz ovo sama, napisala je Megan.

Njezin apel došao je do brojne publike i Megan je omogućeno putovanje u SAD. Kako je došla do dozvole za putovanje, nije otkrila.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.