RADILA 18 GODINA

Voditeljica dobila otkaz nakon što se odbila vakcinisati

Otac me uvijek učio, integritet je činiti pravu stvar čak i kad niko ne gleda, napisala je Megan Grej

Grej: Želim vas obavijestiti da iskreno ne znam kakva me budućnost čeka. Instagram

L. K. P.

9.10.2021



Voditeljica Megan Grej (Meggan Gray) vodila je emisiju "Good Morning Mississippi", no smijenjena je jer se odbila vakcinisati, piše "Daily Mail".


-Želim vas obavijestiti da iskreno ne znam kakva me budućnost čeka što se tiče moje karijere na WLOX-u. Samo sam osjećala da trebam iskoristiti ovu priliku i reći vam hvala što ste me puštali u vaše domove posljednjih nekoliko godina, rekla je Megan u emisiji u četvrtak, piše "Daily Mail".


vodila je emisiju "Good Morning Mississippi". Instagram


WLOX je, inače, virtualni televizijski kanal koji je u vlasništvu Grey televizije i Megan je tamo radila 18 godina, od čega je 14 godina vodila jutarnje vijesti. U petak je bio prvi dan da nije bila za stolom voditelja. U emisiji nije objasnila razlog svog otkaza, ali se zato oglasila na Facebooku.


- Otac me uvijek učio, integritet je činiti pravu stvar čak i kad niko ne gleda. Uvijek sam živjela po tome, ali u ovom slučaju puno ljudi me gleda. Zato se osjećam prisiljenom reći istinu i objasniti zbog čega me više nećete viđati na WLOX-u. Nisam vakcinisana i zato više ne ispunjavam uslove za zapošljavanje na Grey televiziji, odnosno bilo kojoj njihovoj stanici", napisala je Megan.


Kaže da, uprkos svojoj odluci, i dalje poštuje odluke pojedinaca da se vakcinišu te da je ona preboljela COVID-19.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.