BH. GLUMAC

Bešlagića kritikovali zbog poruke o Petroviću: Sad im ga je kao žao, a ucjenjivali su ga za lovu

A ako ćemo samo pod tepih stavljati stvari onda imate druge ljude bez stava, pa njih pratite. Licemjerstvo je fuj, poručio je Bešlagić

Enis Bešlagić i Saša Petrović. Instagram / Screenshot

E. Ć.

29.1.2023

Jednu od mnogobrojnih oproštajnih poruka od glumačkog velikana Aleksandra Saše Petrovića, koji je preminuo u petak, uputio je i popularni bh. glumac Enis Bešlagić.

Bešlagić je u objavi, između ostalog, naveo i lažne kolege i producente koji su Petroviću davali mizerne honorare. Njegova objava izazvala je niz reakcija, a naišao je i na kritike.

- Mora li se u negativnom kontektstu oprostiti od ovakvog čovjeka, pa i glumca na kraju? Ja vas Enise mnogo cijenim, ali zasipate nas nekim citatima, mudrolijama, a i samo ste takvi. Svako dobro - napisao je jedan od pratitelja u komentaru Bešlagićeve objave.

Bešlagić mu je odmah odgovorio.

- Čovjeka su ucjenjivali stalno za lovu i igrao je da preživi... Nije snimao dugo ništa i jedva je živio. Sada su se našli svi kao žao im ga je, a kada smo se sreli zadnji put pričali smo o ovome što sam napisao i to je njegova zadnja poruka licemjerima.

A ako ćemo samo pod tepih stavljati stvari onda imate druge ljude bez stava, pa njih pratite. Licemjerstvo je fuj - poručio je Bešlagić.

Bešlagićev odgovor na kritike. Screenshot

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.