REŽIRAO PATRIK FLERTIJ

Objavljen triler za holivudski film u kojem glume Miraj Grbić i Dajana Gudić

Na svom Instagramu Gudić je objavila isječak iz filma te otkrila da je premijera već rasprodana

"Dyad". Instagram

N. A.

28.2.2023

Miraj Grbić i Sarajka Dajana Gudić ostvarili su uloge u novom holivudskom ostvarenju, filmu "Dyad", a upravo je bh. manekenka i glumica podijelila triler koji je režirao Patrik Flertij (Patrick Flaherty).

Bosanskohercegovačka manekenka i glumica Dajana Gudić podijelila je trailer za holivudski triler "Dyad" u kojem tumači jednu od glavnih uloga, a zanimljivo je da se u filmu pojavljuje još jedan bh. glumac, Miraj Grbić.

Na svom Instagramu Gudić je objavila isječak iz filma te otkrila da je premijera već rasprodana.

- Tako sam uzbuđena zbog svjetske premijere filma "Dyad" na "Mammoth Film Festivalu" ovog vikenda. Hvala svima što ste pokazali toliko interesovanja i rasprodali kino prije nego što sam uopće stigla podijeliti detalje. Jedva čekam da čujem šta mislite o filmu - poručila je Gudić.

Trailer donosi kratki uvid u ono što gledatelje filma očekuje. "Dyad" prati Sofiju (Gudić), novinarku željnu da ostavi svoj trag, ali je zaokupljena teorijama zavjere i njenom borbom s disocijativnim poremećajem identiteta. Jednom kada Sofija otkrije koliko su duboke veze vlade u sjeni, ona se usmjerava na nemoguć zadatak da ih sruši.

Dajana se ranije pojavila i u filmu "All-Star Weekend" u kojem je utjelovila lik hostese.

Inače, ova diplomirana novinarka okušala se u mnogim poslovima vezanim za modeling, a već dugi niz godina živi i radi u Los Anđelesu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.