NAJPOZNATIJA PORODICA

Kardašijanke ljudi osuđuju da su propale, ali one se vraćaju na velika vrata

Počinje treća sezona njihovog rijalitija

Kardašijanke. Instagram

N. A.

28.3.2023

Posljednjih sedmica porodica Kardašijan (Kardashian) na udaru je mnogih na društvenim mrežama, koji tvrde kako im je opala popularnost, te da više nisu relevantni. Oni se o svim navodima nisu oglašavali, sve do sada.

Naime, kao što je poznato, oni su prošle godine počeli da snimaju novi rijaliti "Kardašijanovi", a nakon emitovane dvije sezone, svi su se pitali da li će nastaviti snimanje, iako je poznato da su potpisali ugovor za četiri sezone po 10 epizoda. Nagađanjima je sada došao kraj. 

Na Instgram profilu je objavljen zvanični trejler za treću sezonu, koja će početi da se emituje 25. maja.

- Slušajte, svako ima neku svoju verziju istine i toga kako misle da se nešto desilo - rekla je Kim na početku trejlera, a njena sestra Kloi se nadovezala:

- Voljela bih da mogu da vam kažem da će ovo biti mirna, opuštena sezona. Neće.

U nastavku trejlera prikazano je ono što gledaoce očekuje tokom sezone, a to će, osim momenata u vezi s poslom, biti i, kako smo navikli, privatni momenti. 

- Nikad nisam video ovoliko drame u svom životu - izjavio je Skot Disik (Scott Disick), bivši dečko Kortni Kardašijan (Kourtney Kardashian) i otac njeno troje djece, koji će očigledno ponovo biti zastupljen.

Trejler se završava rečenicom Kim Kardašijan, koja izgovara:

- Hajde da pričamo o tome - a mnogi su u komentarima pomislili da će progovoriti upravo o glasinama u javnosti u posljednje vrijeme.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.