KOLEGA ŠOKIRAN

Glumac Nikolas Kejdž otkrio da je zbog filma dobio nekoliko šamara

Istakao je da je sve to dio posla

Nikolas Kejdž. YouTube/Print Screen

N. A.

31.3.2023

Nikolas Kejdž (Nicolas Cage) u nedavnom intervjuu za "Entertainment Tonight" otkrio je da je zbog filma "Moonstruck" iz 1987. dobio nekoliko šamara od obožavatelja koji su rekreirali scenu iz filma.

Nikolas Kejdž je bio u više od 100 filmova, uključujući ostvarenja poput "Valley Girl", "Raising Arizona", "Leaving Las Vegas", "Adaptation" i brojne druge, međutim, jedan od njih je kod njegovih obožavatelja ostavio priličan utisak.

Naime, 59-godišnji oskarovac u razgovoru za "Entertainment Tonight" uoči premijere svog predstojećeg filma "Renfield" prisjetio se bizarnog incidenta s obožavateljima koji su bili oduševljeni njegovom romantičnom komedijom 1987. "Moonstruck", u kojoj je glumio zajedno s legendarnom Šer (Cher) .

U filmu mu Šer govori: "Trgni se!", a potom ga ošamari. Kejdž je otkrio da su njegovi obožavatelji često rekreirali ovu scenu te da bi imali naviku da mu poput Šer viknu: "Trgni se" i ošamare ga.

- Dobio sam nekoliko šamara.I to je, znate, dio posla - rekao je Kejdž, čije je otkriće ostavilo njegovog kolege iz "Renfielda", Nikolasa Holta (Nicholas Hoult), prilično šokiranog.

Nikolas u filmu "Renfield" reditelja Krisa Mekeja (Chrisa McKaya) igra bijesnog grofa Drakulu. U ovoj modernoj priči o čudovištima o Drakulinom odanom slugi, Nikolas Holt igra Renfielda, namučenog pomoćnika Drakule, najnarcisoidnijeg šefa u historiji.

Renfield je primoran da osigura plijen svom gospodaru i odgovori na svaki njegov izazov, koliko god ga to ponižavalo. Međutim, sada, nakon vijekova poslušnosti, Renfield je spreman da otkrije da li postoji život izvan sjenke Princa tame. Kad bi samo mogao da smisli kako da okonča svoju zavisnost.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.