ZBOG DŽENIFER LOPEZ

Nakon samo mjesec dana ovaj film na Netflixu postao je jedan od najpopularnijih ikad

Akcijski triler postao je najgledaniji film na Netflixu već u prvom danu

Dženifer Lopez: Vole je fanovi. Instagram

A. O.

10.6.2023

Film sa Dženifer Lopez (Jennifer) pod nazivom "The Mother" (Majka) na Netflixu se počeo prikazivati 12. maja. Nakon manje od mjesec dana je službeno postao jedan od najpopularnijih filmova svih vremena na toj platformi, prenosi Deadline.

Akcijski triler postao je najgledaniji film na Netflixu već u prvom danu objavljivanja te je zauszeo prvo mjesto trendinga Netflixa širom svijeta. Film i dalje dominira. Zabilježeno je više od 16 miliona sati gledanja u periodu od 29. maja do 4. juna, što znači da je "The Mother" bio najgledaniji film na platformi četvrtu sedmicu za redom. Trenutno se nalazi na osmom mjestu spiska najpopularnijih engleskih filmova.

Podsjećamo, uz Lopez u filmu igraju Lusi Pez (Lucy Paez) i Omari Hardvik (Hardwick), koji glume njenu kćerku i agenta FBI-a. Film je režirala Niki Karo (Caro) prema scenariju Miše Grina (Mishe Greena), Andre Berlofa (Andree Berloffa) i Pitera Kreiga (Petera Craiga).


Lopez: Glumi u filmu. Printscreen

"The Mother" prati Lopez kao plaćenog ubicu. Majka je bila prisiljena napustiti svoju kćerku prilikom rođenja, ali izlazi iz skloništa kada sazna da je njena kćerka u opasnosti. Niki Karo rekla je da je film "rijetka kombinacija akcije i iskrenih emocija". Htjela je snimiti film koji lik majke, koja je spremna na sve da zaštiti svoje dijete, stavlja u centar akcijske radnje.

Nakon godina glume u romantičnim komedijama, fanovi J.Lo su, očekivano, oduševljeni što je gledaju u ozbiljnijem filmu. Na društvenim mrežama mnogi komentiraju istu stvar - sviđa im se gluma Lopez u akcijskim filmovima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.