I ona voli mlađe: Pjevačica pred kamerama ljubila 23-godišnjeg momka

Avaz.ba
30.11.2017 17:30

Dok mnoge javne ličnosti na sve načine pokušavaju da sakriju svoj privatni život, posebno emotivni, pjevačica Britni Spirs (Britney Spears) apsolutno ne želi da krije svoju sreću koju je pronašla u novoj vezi.

Američka zvijezda pojavila se na jednoj košarkaškoj utakmici u društvu svoje djece, ali i novog momka Sema Asgarija (Sam).

Sudeći prema paparazzo fotografijama, 35-godišnja pjevačica je zanemarila igru na terenu te je sve vrijeme sa njim razmjenjivala nježnosti.

Iako je znala da je fotoreporteri snimaju, Spirs nije odoljela da poljubi svog momka, 23-godišnjeg Sema, čime je potvrdila ranije navode medija da je uplovila u vezu sa njim.

Britni i Sem su se upoznali tokom 2016. godine na snimanju njenog spota za pjesmu "Slumber Party" , a među njima su se odmah javile simpatije. Tada joj je lijepi maneken dao svoj broj telefona.

- Zadržala sam njegov broj i bilo je baš čudno - pet mjeseci kasnije našla sam ga u torbi. Pomislila sam: ''Baš je sladak. Ovaj lik je stvarno sladak''. Tako da sam ga pozvala na sastanak i od tada smo zajedno - otkrila je pjevačica u januaru za US Weekly.

NA VRH