MANEKENKE

Sarah Čerkez za „Dnevni avaz“ prvi put nakon rođenja kćerke: Povukla sam se iz javnosti, za sve postoji razlog

Piše: E. BAKIĆ

Foto: Čerkez: Uživa u majčinstvu


Nakon što se u septembru porodila, jedna od najuspješnijih i najljepših bh. manekenki Saraha Čerkez u potpunosti se povukla iz javnosti. Pažnju ljepotice i njenog supruga Armina Hadžića u potpunosti je okupirala njihova kćerka, kojoj su dali ime Nimra.

Život za sebe

Sarah, također, više ni na društvenim mrežama nije aktivna kao što je to bio slučaj ranije.

U želji da saznamo šta se dešava i planira li u skorije vrijeme vratiti se modelingu, pozvali smo manekenku, a, kako nam je kazala na početku razgovora, maksimalno izbjegava da se eksponira u medijima.

- Hvala Bogu, sve je dobro. Uglavnom vrijeme provodim s bebom, uživamo zajedno. Trudim se da privatni život zadržim za sebe i ne želim se pojavljivati u javnosti – poručila je kratko Čerkez.

Život u Sarajevu

Iako je uglavnom gradila inozemnu karijeru te joj je jedno vrijeme adresa bila u Milanu, Sarah u posljednje vrijeme boravi uglavnom u bh. prijestonici.

- U Sarajevu sam, uživam u bebinom društvu, a nađe se vremena i za prijatelje. Nadam se da ćete me razumjeti kada kažem da ne volim mnogo pričati o privatnom životu. Inače, ne preferiram da se javljam novinarima otkada sam se porodila, jer nemam želje za tim. Za sve postoji razlog – pomalo je zagonetna manekenka.

  • Čerkez: Uživa u majčinstvu

    Čerkez: Uživa u majčinstvu


Posao će pričekati

Sarah Čerkez kazala nam je da još ne razmišlja o povratku svom manekenskom poslu.

- Nemam nikakvih konkretnih planova kada je modeling u pitanju i ne mislim se još vraćati poslu – ističe Čerkez.

NA VRH