JET SET

Ikona stila: Severina u plavom od glave do pete osvojila fanove

Avaz.ba

5.12.2017

Atraktivna Severina Kojić, osim uspjehom na poslovnom planu, može se pohvaliti besprijekornim stilom koji redovno puni medijske stupce, pa je tako nedavno zablistala u još jednom hvalevrijednom izdanju koje osvaja na prvi pogled.

Lijepa Severina itekako zna kako se istaknuti u masi. S obzirom na to da važi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, pjevačica svoj modni status mora redovno održavati, a najbolji način da pokaže svoja modna umijeća svakako je onaj putem društvenih mreža.


Miljenica hrvatske publike podijelila je na svom profilu na Instagramu nekoliko fotografija u senzacionalnom stajlingu, kojim je još jednom potvrdila da joj na domaćoj estradnoj sceni nema ravne. 

Lijepa Splićanka prekršila je sva modna pravila i osvanula u plavom od glave do pete, a ipak na njoj sve izgleda besprijekorno.


S obzirom na to da hladnoća posljednjih dana ne popušta, Severina je spavaćicu i dokoljenke zamijenila plavom satenskom dolčevitom i širokim palazzo hlačama na crtu u istoj nijansi, a svoju modru čaroliju nastavila je začinivši stajling jednom od najpoželjnijih torbi za kojom luduju trendseterice diljem svijeta, modelom torbice Pierce J. W. Andersona te sunčanim naočalama Linde Farrow.


Plavu kombinaciju pjevačica je razbila šarenim pletenim kardiganom u etno stilu i bijelim štiklama koje su doživjele veliki modni povratak ove sezone.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.