JET SET

Goga Sekulić otkrila zbog kojih sedam riječi 15 godina ne priča sa Karleušom

Avaz.ba

5.12.2017

Jedan komentar bio je dovoljan da Goga i Jelena 15 godina ne progovore nijednu jedinu riječ. Međutim, posle ovih Goginih riječi, vrlo je izvesno da do pomirenja može lako da dođe.

Međutim, kako smo načuli da je Goga spremna na to da stavi tačku na višegodišnji "rat" sa Jelenom, upravo to je bila tema našeg razgovora sa pjevačicom. U intervjuu za Telegraf, Goga kaže da je spremna na to da ona i Jelena "zakopaju ratne sekire" i da budu u korektnim odnosima.

- Pa to je bilo davno... Mislim da ima više od 15 godina u pitanju je bio onaj lažni "Plejboj", to je bio baš veliki skandal koji je drmao Srbiju i Crnu Goru, bilbordi po gradu... Ja sam bila šokirana, a i moja porodica, meni je to bilo strašno! Sad je sve više normalno, djevojke gole šetaju ulicom. Taj komentar (Jelene Karleuše, prim. aut.), "To nije Goga, ovo je bolja riba", je mene samo povrijedio, jer ja sam temperamentna. Ja sam tu odreagirala i svašta sam rekla, izbio je medijski rat, što bi se reklo.


Ti nisi neko ko vodi te medijske ratove?

- Meni su se spontano dešavali. Imala sam dosta skandala u karijeri. Neko smišlja skandale... Neko je sad bio hit, kao menja svake sedmice momke, pa eto kao bitno je... Ja to prosto ne volim. Ne da nešto izigravam, nego ili sam u vezi ili nisam u vezi.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.