JET SET

Kebina potresna ispovijest mjesec dana nakon saobraćajne nezgode

Avaz.ba

5.12.2017

Dragan Kojić Keba prvi put se oglasio i pojavio pred kamerama, mjesec dana nakon što je izazvao saobraćajnu nezgodu na Novom Beogradu u kojoj je zgazio djevojku na pješačkom prijelazu.

Nezgoda se dogodila 7. novembra u ulici Pariske komune, a pjevač je upravljao automobilom bez vozačke dozvole.

Mjesec dana kasnije, Keba ističe da je on jedini krivac i da će spremno snositi sve posljedice, prenose srbijanski mediji.

- Ne bih ja puno pričao o tome. Sve je jasno kao dan. Ja sam kriv. Spreman sam da snosim sve zakonske posljedice koje u tom slučaju slijede. Najbitnije u cijeloj priči je da je ta djevojka živa i zdrava, da nema sada nikakvih problema. Šta da radim... Izvinio sam se i privatno i javno porodici, ako postavljate pitanje da li smo u kontaktu - jesmo, više puta i bili i jesmo. Krivac jesam. Najteže je kad imaš osjećaj krivice. Ne patetišem, nema tu mjesta nikakvoj patetici. Reagovao sam onako kako sam tog momenta i osjetio, a osjetio sam na pravi način. Samo mi je misao bila da ta djevojka bude dobro, kao što i jeste. A misao šta je sve moglo da bude, ruši sve pred sobom - iskreno je rekao Keba.

- Šta da radim. Apsolutno ništa od toga nisam htio i na kraju jedino mogu da kažem oprez, oprez i oprez. Desilo se, Bogu hvala da posljedice nisu sačuvaj Bože. Svašta sam pročitao. Naravno da mi nije bilo lako, ali nećemo sad praviti rijaliti od toga. Razumijem sve, ali šta sam imao - ja sam rekao. I ne znam šta bih drugo rekao, osim zahvalnosti Bogu da je sve proteklo tako kako jeste, a kako je moglo da bude - ne pitajte me. Ne daj Bože nikome. U svakom slučaju, zahvalio bih se na razumijevanju prvenstveno porodice - rekao je Keba.

- Stresno je sve to, strašno je to. Jedina misao koja je bila u glavi je da ta djevojka bude dobro, vjerujte mi. Šta da radim... Nisam ja ni tako mlad ni tako neiskusan da se prebijam od tuge, ali nađem neki modus da se bude iznad toga koliko može. Šta da radim, desilo se... Život je takav. Dešava se... Život traje, za neke stvari se ne pitaš, jednostavno se dese. Zašto? Ne razmišljam o tome - završio je Dragan Kojić Keba.

Keba je dodao i kako trenutno nije za volanom, i ko zna koliko još neće moći da upravlja automobilom. Osim toga, završava novi album kojim će obradovati publiku naredne godine, a pjesmu radnog naziva "Puče puška u daljini" izbacit će već početkom godine, i to će biti najava za novi projekat.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.