JET SET

Rada poručila Luni: Postoje i djevojke koje ne "bale" za zauzetim muškarcima!

Avaz.ba

6.12.2017

Proteklih sedmica i pjevačica Rada Manojlović često se spominje, kada je u pitanju ljubavni trougao, čiji su glavni akteri učesnici "Zadruge" Luna Đogani, Kristina Kockar i Sloba Radanović.

Naime, Rada je bila primorana da u emisiji kod Ognjena Amidžića, u kojoj je u isto vrijeme bila i Lunina mama Anabela Atijas, pojasni uzrok sukoba sa mladom blogerkom.


( Printscreen)

- Meni je sad stvarno neprijatno, i Anabela je tu... Ja Lunu nikada nisam srela, ne poznajem je, ali mislim da je bila nesigurna u samu sebe i ispoljila nešto što nije uredu. Meni to liči na Anabelu, nju znam kao finu, blagu, nasmijanu, balansira šta će reći... Očigledno da taj zatvoreni prostor izvlači nešto iz njih. Ja bih to njoj oduzela na taj neki zatvoreni prostor, mislim da je ona skapirala i povukla to što je rekla - pravdala je Rada Luninu izjavu da je, tokom nastupa u "Zadruzi", "balavila na Slobu", a potom se osvrnula na lik i djelo Kazanove iz najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.


( Printscreen)

- Osjetila sam potrebu da prokomentiram to, jer imam situaciju sličnu u bliskoj porodici. Bez obzira na to što je Sloba kulturan, nenametljiv, on je za mene slabić i kukavica. Željela sam žene posavjetovati da se klone takvih muškaraca kao što je Sloba. On Kiji daje lažnu nadu. Ako ti ništa ne osjećaš prema njoj dvije godine, što se onda ženiš sa njom tri mjeseca prije ulaska u "Zadrugu"?! Postoje takvi muškarci koji ne mogu preuzeti incijativu - bez dlake na jeziku rekla je Rada, koja sličnu situaciju ima u bliskom okruženju, a potom je riješila da pošalje poruku Luni.

- Ja na takvog muškarca nikada ne bih mogla baciti pogled, ali ni da balavim. Luna treba naučiti da trebaju postojati djevojke koje ne bale za zauzetim muškarcima - bila je Rada nikad brutalnija.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.