JET SET

Potpuno novi imidž pjevačice: Maja Šuput zablistala u neočekivanom izdanju

Avaz.ba

7.12.2017

Otkako je uplovila u novu ljubavnu priču s menadžerom Nenadom Tatarinovom, Maja Šuput doživljava i određene promjene u modnom smislu. 


- Žena u mojim godinama tačno zna što želi, a još više zna šta ne želi! Tako da je meni to bilo vrlo jednostavno, really. Jako smo se brzo našli, a on je bio vrlo brz i ekspeditivan po tom pitanju! Kao 'to je to'. Moje i gotovo - rekla je nedavno javnosti pjevačica Maja Šuput i pokazala ponosno muškarca koji je nakon dugo vremena uspio osvojiti njeno srce. 


Zbog ljubavi je, kako je uvijek naglašavala, spremna na sve. Uključuje to i mali zaokret u njezinom brzom životnom tempu, koji je, otkako se zaljubila u Nenada Tatarinova, direktora jednog šibenskog hotela, ipak malo usporila. 

Međutim nije to sve, prema fotografijama koje u posljednje vrijeme objavljuje na društvenim mrežama može se primijetiti kako je 38-godišnjakinja doživjela i modni zaokret. 

Tako je sve češće možemo vidjeti u nešto zatvorenijim i ženstvenijim varijantama koje joj izvrsno pristaju.

Jedan od takvih primjera bio je i sinoćnji izlazak u Kanu, u koji je otputovala prije četiri dana s Nenadom. 

Za glamuroznu večer obukla je crnu haljinu mini dužine. Dozu elegancije daje i volan na kraju haljine, uz koji su se prikladne pokazale crne lakirane salonke. 

Za razliku od izdanja u kojima poznata plavuša uvijek naglašava neki od svojih atributa, ovoga puta to je preskočila i ugodno iznenadila.

Uz primjeren odabir haljine, nosila je i adekvatan make up. Tako je usne naglasila žarkocrvenim ružem, a kosu je poput kakve dive uvila i prebacila na jednu stranu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.