JET SET

Gogi Sekulić neće biti dobro zbog Tamarine prozivke

Avaz.ba

8.12.2017

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Tamara Đurić i Goga Sekulić, nekadašnje učesnice „Farme”, trebalo je da ukrste sablje u Prvom osnovnom sudu u Beogradu kako bi okončale rat koji je započeo još tokom boravka u rijalitiju.

Goga je, naime, tada tužila Tamaru zbog uvreda izrečenih na njen račun, a Đurićeva je podnijela kontratužbu. Suđenje, koje je bilo zakazano za 10.30, odloženo je za pola sata kasnije, ali su se umjesto glavnih akterki pojavili samo njihovi advokati.

Podsjetimo, Goga Sekulić podnijela je tužbu protiv Đurićeve zbog toga što ju je vrijeđala u medijima.

Goga je tužbu podnijela na osnovu izjava u novinama, a njen advokat je kao dokaze priložio vijesti sa portala i novinske članke u kojima Tamara vrijeđa Gogu. On je rekao da će na sljedećem ročištu donijeti i snimak Tamarinog intervjua u kojem se čuje kako vrijeđa njegovu klijentkinju i govori da je Goga ružna i kako nema para da je tuži.

Kako je tokom boravka u rijalitiju Goga pokušala da se fizički obračuna sa Tamarom, na sljedećem ročištu će i njen advokat priložiti dokaze za tjelesne povrede koje joj je pjevačica nanijela, kao i intervjue u kojima je Goga vrijeđala njegovu klijentkinju.

Pošto se nijedna strana nije pojavila jučer u Prvom osnovnom sudu, novinari „kurira“ su kontaktirali Tamaru koja je ironično prokomentirala pjevačicin izgled.

- Ja sam možda i tada mislila da je „Goga doga” ružna žena, ali promijenila sam mišljenje, kako bi ona rekla, „za 360 stepeni”, a ja bih rekla za 180. Mislim da je njena kompletna fizionomija i anatomija dobila jedan totalno drugi oblik sa izgubljenih 150 grama, što je ekstremno uticalo na promjenu cjelokupne slike o njoj i njenoj pojavi - rekla je Tamara u svom maniru, dok Goga nije željela da daje izjave povodom ovog slučaja.

-Svakako nemam komentar na tu temu, zaista. Uvijek me možete zvati, ali, iskreno, šta reći na to?! - rekla je Sekulićeva.

Podsjetimo, posle sukoba u rijalitiju Tamara Đurić se uključila uživo na Instagramu, gdje je istakla da Goga Sekulić nema para da je tuži. To je pjevačicu dodatno iznerviralo, pa je poručila Đurićevoj da provjeri poštu, aludirajući na to da je tužba podnijeta, a Tamara joj je odgovorila u emisiji.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.