JET SET

Napokon mogu lijepo da se nasmijem: Goca Božinovska iskeširala 8.000 eura za nove zube!

Avaz.ba

10.12.2017

Folk pjevačica Goca Božinovska iskeširala je 8.000 eura za nove zube.

Naime, ona je riješila da potpuno promjeni svoje zube, a kako je godinama imala problema sa njima i mučila je muku, sada je tome došao kraj. Ona je zamjenila svoje prirodne zube metal-keramičkim navlakama.

- Dugo je razmišljala kako da osvježi svoj osmijeh. Nekoliko puta je išla na izbjeljivanje, međutim, zubi bi nakon određenog vremena ponovo postajali žuti i to joj je stvaralo veliki problem. Od prijateljice je saznala da u Novom Sadu postoji super zubarka i ubrzo je krenula kod nje bez razmišljanja. Goca je otkrila da želi da na svakom zubu ima novu navlaku, a taj luksuz koštao je oko 8.000 eura, - otkriva izvor i dodaje:

- Goca nije žalila para jer joj je objašnjeno da je riječ o najnovijoj metodi, te da će nakon toga imati savršen osmijeh, ali da niko neće primjetiti da se radi o navlakama. I zaista je bilo tako. Kada je sve bilo gotovo, Goca je imala savršen osmijeh, a zubi su delovali skroz prirodno. Ona je čak objavila i nekoliko fotografija na društvenim mrežama, ali niko nije primjetio da je ugradila nove zube, - kaže naš izvor.

Kako bismo provjerili tačnost te informacije, kontaktirali smo sa folkerkom, koja nam je rekla:

- Nije mi se dopadala boja prirodnih zuba i to me mnogo nerviralo, pa sam riješila da sve promjenim. Sada izgledam mnogo bolje, lik mi se promjenio i izgledam znatno mlađe. Išla sam kod najmanje petnaest zubara, ali niko nije uspio da uradi ono što je zubarka Marija Batak uradila za mene, stvarno je za svaku pohvalu. Izgledam, bre, potpuno drugačije, - kaže pjevačica i priznaje da niko još nije provalio da ima navlake.

- Obično ljudi odmah primetje kada nešto uradiš, pa makar to bili i zubi. Međutim, još niko nije primjetio da imam nove zube. Zaista sam sretna i sada konačno mogu lijepo da se nasmijejem i da ne razmišljam o tome što su mi zubi žuti, - rekla je Goca i potvrdila naša saznanja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.