JET SET

Higijena na posljednjem mjestu: Holivudske zvijezde koje se ne kupaju i ne peru zube

Avaz.ba

13.12.2017

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Svijet slavnih veoma se razlikuje od onog našeg - na kraju krajeva, oni su slavni, bogati i obožavani širom svijeta. Uz to baš uvijek izgledaju odlično, a mi redovno uživamo u scenama u kojima se ljube sa drugim, jednako privlačnim zvijezdama.

Ipak, izgleda da ni oni nisu toliko savršeni koliko izgledaju, budući da su njihove kolege i javno odlučile da se požale na njihove poprilično grozne higijenske navike.

Odjednom nam one romantične scene više i ne izgledaju tako privlačno!

1. Bred Pit (Brad Pitt) pazuhe briše vlažnim maramicama umjesto tuširanja

Njegov kolega Eli Rot (Eli Roth ) otkrio je kako je Pit redovo preskakao tuširanje tokom snimanja filma "Nemilosrdni gadovi", a čini se da to nije bilo jedino vrijeme kad je Bred Pit koristio svoju "domišljatu" taktiku korištenja vlažnih maramica. Naime, otac šestero djece požalio se kako jednostavno nema vremena stalno da se tušira. 

2. Merilin Monro (Marilyn Monroe) je stalno puštala gasove i skoro nikad se nije kupala

Da, Merilin Monro, internacionalna ikona! Uprkos tome što je bila (i još uvijek je) smatrana jednom od najljepših žena Holivuda, a možda i svijeta, Monro i nije imala pretjerano dobre higijenske navike. Naime, njen kolega, Klark Gejbl (Clark Gable ), koji je navodno bio opsednut ličnom higijenom, rekao kako je Merilin "ekscesivno puštala gasove" i kako je mrzila da se kupa, što je glumca užasavalo. 

3. Dženifer Lorens (Jennifer Lawrence ) namjerno jede bijeli luk i tunjevinu prije scena ljubljenja 

Dok bi tek rijetki odbili poljubac sa prelijepom Dženifer Lorens, oni koji su tu priliku već imali otkrili su nešto što nam je trenutno čini malo manje neodoljivom. Naime, Lijam Hemsvort (Liam Hemsworth ) otkrio je sljedeće: "Dok smo snimali ''Igre gladi'', mrzio sam da snimam scene ljubljenja s Dženifer. Ona mi je jedna od najboljih prijateljica i stvarno je volim, ali je prije svake scene namjerno jela bijeli luk i tunjevinu, a onda bi mi tik prije poljupca rekla: Nisam oprala zube. Odgovorio bih joj: Super, jedva čekam da okusim tvoj ručak. 

4. Metju Mekonahi (Matthew McConaughey ) je toliko smrdio da mu je Kejt Hadson (Kate Hudson) kupila dezodorans 

Neki ljudi jednostavno mrze da nose dezodorans, nezavisno od toga šta drugi misle o tome. Metju Mekonahi se brani time što su mu sve žene, uključujući njegovu majku, rekle sljedeće: Tvoj je prirodan miris, miris muškarca i, naposlijetku, tvoj miris.

5. Džoni Dep (Johnny Depp ) je morao da koristi vodicu za ispiranje usta i mentol prije scena ljubljenja s Anđelinom Džoli (Angelina Jolie)

Super-talentirani glumac poznat je po svojoj lošoj ličnoj higijeni. Naime, Dep misli kako kupanje i nije najbitnija stvar na svijetu, što se na njemu i te kako osjeća. Osim toga, ništa bolji nije ni njegov zadah. Iako više ne puši, njegov pušački zadah još uvijek ga nije napustio. Ipak, iako mu to i nije bila najdraža stvar na svijetu, Dep je redovno usta "pročišćavao" mentolom kako bi usrećio svoju kolegicu, Anđelinu Džoli.

6. Rasel Krou (Russell Crowe ) se ne tušira dok snima 

Sjetimo se "Gladijatora" - Rasel Krou poznat je po svojim znojavim i prljavim herojima. Zato možda i nije toliko čudno da je glumac vrlo često smrdljiv. Navodno, Krou izbjegava da koristi higijenske proizvode poput šampona, gelova za tuširanje i dezodoransa. Da bi stvar bila gora, tokom snimanja filmova Krou gotovo u potpunosti izbjegava tuširanje ne bi li zadržao autentičnost lika kojeg glumi. Ali priča ne staje ni tu - Krou smrdi i dok ne snima. Njegove kolege na događajima nerijetko traže sjedišta na promahi ili daleko od njega, kako bi lakše podnijeli neprijatan miris.

7. Dženifer Aniston (Jennifer) ima grozan zadah od kafe

Osim što su se mnoge kolege već žalile na neprijatne mirise, Džejson Bejtmen (Jason Bateman) doslovno je zaustavio snimanje usred scene ljubljenja na snimanju filma "Zamjena", kako bi Aniston natjerao da pojede mentol bombonu. Ali, Bejtmen nije jedini. Alek Boldvin (Alec Baldwin ) već je rekao da je ljubljenje sa njom grozan zadatak budući da njen dah zaista jako smrdi na kafu. 

8. Hju Grant (Hugh Grant ) ima tako loš zadah da su ga zbog toga grdili na dodeli Oscara 

Nema sumnje da je Hju Grant zgodan muškarac. Ali, ljubi li se dobro? Vjerovatno ne. Iako nijedna od njegovih koleginica nije komentirala njegov zadah, britanski glumac se na dodjeli Oscara pojavio sa tako groznim zadahom da su mu drugi glumci prilazili ne bi li ga zamolili da nešto preduzme jer je zbog njega zaudarala cijela prostorija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.