JET SET

Iznenađenje za starijeg sina: Lepa Brena kupuje Stefanu stan

Avaz.ba

14.12.2017

Lepa Brena navikla je da članovima svoje porodice ispunjava želje, ali kod nje važi pravilo da svako dobiva sve po zasluzi. Reklo bi se da je njen stariji sin Stefan Živojinović itekako zaslužio, čim je odlučila da ga počasti stanom. 

Muzika prioritet

Kako saznajemo, najveća balkanska zvijezda odlučila je da odriješi kesu i svom prvijencu kupi nekretninu na Novom Beogradu. Međutim, Stefan ne planira da se iseli iz porodične kuće na Bežanijskoj kosi, već bi taj novi prostor iskoristio za muzički studio.

- Stefan zna šta hoće u životu. Prioritet mu je muzika. Pošto još nema ustaljene nastupe, po cijeli dan provodi za klavirom uvježbavajući pjesme svojih kolega, a isto tako lagano piše tekstove i komponuje. Iako u Breninoj i Bobinoj kući ima zasebna prostorija u kojoj se nalaze instrumenti i ozvučenje, Živojinović bi volio da ima svoj prostor za to koji će opremiti baš po svom ukusu. Kada je saopćio roditeljima svoju želju, nijednog trenutka nisu pokušali da ga odgovore od te ideje, osim što su mu rekli da još jednom razmisli o tome jer treba da bude svjestan da je to još veliki zalogaj za njega. Međutim, Stefan vrlo dobro zna šta radi i nikada se ne upušta u nešto ako nije siguran u to - kaže izvor Kurira i dodaje:

Nisu zahtjevni

- Filip, Stefan i Viktor nisu razmaženi i naučeni su da ne traže mnogo. Imaju sve što im je potrebno u životu, ali nikada nisu bili zahtjevni. Ovo je prvi put da je Stefan od pjevačice i bivšeg tenisera tražio neku veću stvar. Kako su mi rekli, to što je tražio dobit će poslije Nove godine - završava prijatelj porodice Živojinović.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.