JET SET

Otkazala sve nastupe: Edita hitno mora na operaciju

Avaz.ba

14.12.2017

Atraktivna pjevačica Edita Aradinović nije ni slutila da će joj ljekari na nedavnom pregledu saopćiti da mora napraviti pauzu u radu, i to zbog operacije polipa na glasnim žicama, ekskluzivno saznaje „Alo!”. 

Mlada muzička zvijezda bila je šokirana tom informacijom i nije odmah mogla prihvatiti da joj je zdravlje ozbiljno ugroženo.

- Edita je u posljednjih nekoliko nedjelja osjećala da nešto nije uredu s njenim grlom. Kako ima previše obaveza u vezi sa snimanjem humanitarnog šou programa „Tvoje lice zvuči poznato”, probleme koje je osjećala stavljala je na stranu, jer je veliki profesionalac i željela je da sve ispadne kako treba, makar i na njenu štetu. Posljednji nastup u šou programu odradila je bukvalno na mišiće, jer joj uopće nije bilo dobro. Čak je primila i injekciju kako bi mogla da izdrži - otkriva izvor blizak pjevačici za „Alo!”.

Zgodna crnka odlučila je posjetiti ljekara, a tada je nastala prava agonija za nju.

- Ljekar joj je saopćio da je situacija alarmantna i da su polipi izuzetno veliki, te da će morati hitno da ih operira kako bi sačuvala glasne žice. On joj je predložio da otkaže sve nastupe i da miruje kako se situacija dodatno ne bi pogoršala - kaže izvor i dodaje:

- Ova vijest je Editu mnogo pogodila, s obzirom na to da je imala velike planove nakon završetka šou programa „Tvoje lice zvuči poznato”. Ipak, svjesna je da živi od svog glasa i da će morati da posluša savjete ljekara - kaže izvor dnevnog lista „Alo!” i otkriva:

- Ona je već razgovarala sa nekoliko bliskih prijatelja, koji su joj predložili vrhunske hirurge. Edita je također kontaktirala i sa nekim svojim kolegicama koje su imale sličan problem kako bi je posavjetovale u vezi s izborom ljekara - kaže izvor i dodaje:

- Svakako će joj najteže pasti činjenica da neće moći pjevati u narednom periodu, jer bukvalno živi za muziku i to joj daje pozitivnu energiju. Kada je na nastupima, osjeća se fantastično i veoma joj prija druženje s publikom. Ipak, svjesna je toga da ukoliko bude forsirala svoj glas, neće dobro proći. Uprkos činjenici da joj je zdravstvena situacija loša, ona nije željela da otkaže nastup u finalnoj emisiji šoua „Tvoje lice zvuči poznato”, već će taj nastup, kao pravi profesionalac, kakav i jeste, dovesti do kraja - kaže izvor blizak pjevačici za „Alo!”.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.