JET SET

Nives Celzijus otkrila šta se krije iza zagonetne objave o zarukama

Avaz.ba

15.12.2017

Iza Nives Celzijus je vrlo uspješna poslovna godina. Pobijedila je u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’, nedavno je objavila novi hit, dobila jednu od glavnih uloga u domaćoj seriji Nove TV, a nakon nedavne objave fotograije prstena na Instagramu, obožavatelji su se zapitali nije li se odlučila i na veliki korak u privatnom životu.

Naime, prije gotovo sedmicu dana Nives je objavila krupni kadar dvije ruke, očito muške i ženske, sa svadbenim prstenjem. Naravno, uslijedila su mnoga pitanja, a Nives je na njih odgovorila u razgovoru za IN magazin.

- Ja sam toliko puno na setu, evo možete pitati i moje kolege... Ne znam, jedino ako mi se desi ljubav na setu - rekla je Nives i negirala tračeve da će joj se bitno promijeniti ljubavni život. 

Njen je dnevni raspored pregusto popunjen.

To je potvrdila i jučerašnjom objavom kratkog videa u kojem se njen lik Sneki, koju glumi u seriji ‘Čista ljubav’, udaje za Ranka.

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Nives je nedavno objavila i novi spot za pjesmu ‘Ramos’ u kojem je gledatelje oduševila svojom gipkošću i gimnastičkim sposobnostima.

- Pa dobro, ima ovaj dio publike koji je to već znao od ranije, evo i mi smo se prisjetili naših dogodovština i snimanja. Isto tako, ljudi koji su gledali Tvoje lice zvuči poznato su isto znali da sam dobra u špagama i da sam dosta fleksibilna - rekla je Nives za Dnevnik.hr i prokomenirala činjenicu da unatoč njenoj povezanosti s nogometnim svijetom, naziv nove pjesme nije bio njena ideja: ‘Fakat nije! To su me svi pitali! Kao, pa imala si tih pjesama i ranije, nogometne tematike. Jesam, ali ranije, to je još bilo dok još nisam imala želju aktivno se baviti pjevanjem niti je postojala ta ideja, to su bile moje autorske pjesme koje su bile više kao neka parodija - izjavila je Nives.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.