JET SET

Meho Štulanović: Najviše volim ugostiti Šemsu Suljaković

Piše: B. Š.

16.12.2017

Meho Štulanović zvani Štulan je Krajišnik sa adresom stanovanja i rada kako u Velikoj Kladuši isto tako i u Švicarskoj. Ipak, život podijeljen u dvije države ga ne sprečava da bude poslovno aktivan i na jednoj i na drugoj strani. Štulanović je vlasnik jedne diskoteke u Velikoj Kladuši, a u kojoj su do sada gostovala mnoga poznata i priznata imena, kako bh. isto tako i regionalne estrade.

- Kroz taj moj objekt u Velikoj Kladuši gostovala su većinom poznata imena estrade od Nihada Alibegovića, Osmana Hadžića, Kemala Malovčića, Viki, do još mnogih drugih. A posebno mi je drago kada gostuje Šemsa Suljaković jer ona je jednostavno naša kraljica - priča Štulanović.


- Ponekad nije jednostavno živjeti u Švicarskoj,a poslovati u Velikoj Kladuši, ali kada čovjek ima poštene i sigurne saradnike onda je sve moguće. Moram da kažem da sam sa svim pjevačima koji su do sada gostovali u kod mene ostao u dobrim i korektnim odnosima. Ja sam ispoštovao njih,a oni su ispoštovali mene. 


Nadam se da će se ta saradnja nastaviti istim takvim intezitetom,a posebno ima dosta zainteresiranih za predstojeće kako božične isto tako i novogodišnje praznike da nastupaju u mojoj diskoteci - kazao je Meho i dodao da mu je najbitnije ono što publika traži. 


- Ponajviše slušam glas publike, a mnogi od njih su izrazili želju da im 23. 12. 2017. godine pjeva DJ Krmak. To je pjevač za kojeg bih ja rekao da djeluje iz sjene. Nema ga mnogo u medijima, ali radi punom parom. Tako da ne sumnjam da će i taj 23. decembar biti razlog da se diskoteka napuni, a da na kraju svi zadovoljni odu svojim kućama - rekao nam je ovaj uspješni bh. biznismen.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.