JET SET

Mina Kostić priznala: Trudna sam već četiri mjeseca, bivši mi je napravio sina!

Avaz.ba

17.12.2017

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Mina Kostić nedavno se pohvalila da je prebrodila jedan od svojih najvećih strahova zbog svoje osmogodišnje kćerke Anastasije, a sada je javnosti priznala detalje koji su sve šokirali.

Naime, ona je otkrila da su je ranije u nekim stvarima sputavale loše osobe koje su je okruživale.

-Konačno sam položila vožnju! Ranije sam izvozila 40 časova, ali nisam išla do kraja… A trebalo je. Tako je to kada se uhvatiš sa nekim klošarima koji te koriste u životu, pa si onda nesiguran u sebe. Sada nemam problem s tim - rekla je Mina, a onda je objasnila i na koje osobe je mislila.

-Mislim na nekog bivšeg klošara, ali neću ga imenovati, on nije bio vrijedan toga. U pitanju je samo jedan klošar, nije ni vrijedan pomena. Najlakše je kititi se tuđim perjem, ali…Bog je jedan i Bog je veliki, on sve vidi. Zbog njega sam svašta potiskivala, ali Bog mi je dao dijete, tako da, to je cijena toga - objasnila je Mina, čime je direktno aludirala na bivšeg partnera, pjevača Igora Kostića, sa kojim ima dijete i sa kojim je, uprkos svemu, u sjajnim odnosima.

-Naravno, svaki dan se čujemo. Uzima dijete redovno, svaki dan je viđa, kad god je slobodan je uzima… Nemamo mi taj problem, super se mi slažemo."

Ipak, čini se da se Mina i Igor X slažu više nego sjajno, sudeći po njenoj izjavi da, iako već sedam godina nisu zajedno, s vremena na vreme imaju odnose.

-Desi se tako ponekad neki seks (smijeh)… Kako mi možemo da raskinemo, kad imamo dijete? To je nemoguće - objasnila je pjevačica, a potom otkrila nešto potpuno neočekivano – da je u blagoslovenom stanju!

-Ne znate da sam trudna ja? Evo, već četvrti mesec. Nosim sina, zvat će se Aleksandar - izjavila je Mina, u čije su navode novinari najprije posumnjali.

Zbog toga je pjevačica riješila da još jednom potvrdi da je trudna, a potom otkrije da je otac djeteta njen bivši dečko, pjevač Igor X.

-Ne, stvarno, istina je! Trudna sam sa Igorom! Ono što šalješ u univerzum, to ti se i desi. Što bih ja sad s ovim, s onim imala dijete… I drugo ću imati s njim - završila je sjajno raspoložena trudnica, koja će na proljeće sljedeće godine kćerki Anastaziji podariti brata.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.