JET SET

Sva Bekamova djeca na jednom mjestu

( EVOKE)

Avaz.ba

18.12.2017

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+5

Viktorija i Dejvid Bekam (Victoria i David Beckham) poznati su po uspješnim karijerama, ali su obožavani zbog ljubavi i pažnje koju poklanjaju svojoj djeci.

I pored mnogobrojnih lomova i kriza, a u koje spada i fudbalerovo nevjerstvo, u Britaniji važe za jedan od parova koji imaju najskladniji brak.

Par koje se vjenčao 1999. godine ima četvero djece – sinove Bruklina (Brookllyn) (18), Romea (Romeo) (15) i Kruza (Cruz) (12) i kćerkicu Harper (6).

Bez obzira na brojne poslovne obaveze, i Viktorija i Dejvid naglašavaju da im je porodica uvijek na prvom mjestu, a u svaki svoj projekat gledaju da uključe i djecu.

Malena Harper je mami bila inspiracija za dječiju kolekciju, a Dejvidu je najstariji sin bio podrška na premijeri filma "Kralj Artur" u kojem je fudbaler imao malu ulogu.

Najstariji Bruklin je napustio porodično gnijezdo i gradi sopstvenu karijeru kao fotograf, a ove pretpraznične dane je iskoristio da provede sa roditeljima i braćom i sestrom. 

Ponosna mama Viktorija je fotografiju svoje djece okupljene povodom božićnih i novogodišnjih praznika objavila na Instagramu i za par dana pobrala preko milion lajkova!

– Toliko sam sretna! Sve moje bebe su zajedno. Bruklin se vratio kući – napisala je Viktorija u komentaru uz fotku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.