JET SET

Stiže prinova u porodicu bračnog para Sarihodžić: Maya Sar očekuje bebu

Mahir i Maya: U skladnom braku već godinama

E. SKENDEROVIĆ

20.12.2017

Iako je za kantautoricu Maju Sarihodžić, poznatiju kao Maya Sar, i njenog supruga, producenta Mahira Sarihožića poznato da privatni život kriju od očiju javnosti, saznajemo da ovaj poznati muzički par očekuje prinovu u porodici. 

Tetkine mezimice

Naime, od izvora bliskih Mayi i Mahiru saznali smo da je 36-godišnja pjevačica u osmom mjesecu trudnoće te da bi se uskoro prvi put trebala ostvariti u ulozi majke.

Najveću podršku u poslu, ali i privatnom životu, Mayi pruža upravo suprug Mahir, s kojim je u skladnom braku već desetak godina.

Maya je ranije nekoliko puta izjavljivala da se sjajno osjeća u ulozi tetke te da voli vrijeme provoditi sa svoje dvije mezimice koje joj pružaju veliku ljubav, kao i da se već odavno u njoj rodio majčinski instinkt.

- Nikada nisam ni u čemu kalkulirala, pa tako ni u odluci o stvaranju porodice. Uvijek se vodim svojim instinktom i intuicijom, kako u muzici tako i u životu – kazala je svojevremeno Sarihodžić u intervjuu za srbijanske medije.

Koncert u Beogradu

Pjesma „Naša ljubav, naša kuća“ je posljednja koju je Maya snimila te premijerno predstavila publici prije tačno dvije godine, dok je posljednji koncert održala u Beogradu u februaru 2017. godine, kada je okupila veliki broj kolega s muzičke scene.

„Prije nego te izgubim...“ 

Na novom albumu Zdravka Čolića „Ono malo sreće“ nalazi se i numera Maye Sar pod nazivom „Prije nego te izgubim“, koja je već osvojila brojne simpatije. Maya je i ranije sarađivala s Čolom te je tako napisala kompoziciju ”Zar se nismo shvatili”, koja se nalazi na njegovom albumu „Vatra i barut“, objavljenom 2013. godine.

Vrijeme u „Long Playu“

Mahir, jedan od najuspješnijih producenata u našoj zemlji, s bogatim muzičkim iskustvom, većinu svog vremena provodi u svom studiju „Long Play“, dajući pečat nekim od najljepših pjesama.

Osim toga, svira klavijature u pratećem bendu Dine Merlina, u kojem je Maya godinama pjevala prateće vokale, dok se nije odlučila posvetiti solo karijeri.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.