JET SET

Aleksandra Prijović: Lepa Brena se ne miješa u moju vezu s Filipom!

( Kurir)

Avaz.ba/Kurir

20.12.2017

Pjevačica Aleksandra Prijović albumom "Testament" čvrsto se pozicionirala na estradnom nebu, i gotovo da nema nijedne njene pjesme koja nije postala hit.

Ona je veoma posvećena napretku u karijeri, i nerijetko zapostavlja čak i privatni život zbog iste, čak i odlaže vjenčanje sa dugogodišnjim partnerom Filipom Živojinovićem.

Aleksandra tvrdi da je ne dotiču negativne kritike, te da joj je najviše stalo do mišljenja porodice i najbližih.

- Brena svakako spada u tu kategoriju i vjerujem da ne postoji mnogo ljudi čije je mišljenje vrednije od njenog zbog svega što je postigla u životu. Malo ko je uspio i da priđe tome, jer je njena karijera na našim prostorima neprevaziđena - rekla je lijepa brineta. 

( Dragan Kadić)

Ona se osvrnula i na navode da ima bolji odnos sa Filipovom majkom Zoricom nego sa Brenom.

 - Više puta sam ponovila da je moj odnos sa cijelom Filipovom porodicom fenomenalan. Mnogo vremena provodimo zajedno i podržavamo jedni druge u svemu. I Zorica i Brena su uvijek bile tu za mene kad god mi nešto zatreba i zaista niti mogu, niti želim da ih razdvajam - objasnila je Aleksandra, a potom je za Kurir progovorila i o tome zašto je Boba Živojinović obožava.

- To ćete morati da pitate njega. Ja Bobu mnogo volim i on je rijetko dobar čovjek. Možda navija da i Filip oženi pjevačicu kao što je on (smijeh).

( Dragan Kadić)

Pjevačica je porekla i navode da joj je Brena savjetovala da se fokusira na karijeru, i da ne žuri sa brakom i djecom.

- Iskreno, nas dvije nikada nismo pričale o tome. Brena se nikada nije miješala u našu vezu iako se mnogo toga pisalo do sada. To su neke odluke koje možemo samo Filip i ja da donesemo kada bude pravo vrijeme. Ne žuri nam se jer mi svakako živimo kao da smo u braku. Taj papir nam sada baš ništa ne bi promijenio, niti bi nam značio - zaključila je folk pjevačica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.