JET SET

Jasna Gospić sa Duškom Kulišem u Sarajevu već proslavila Novu godinu

Avaz.ba

21.12.2017

Godina na izmaku za našu muzičku divu Jasnu Gospić bila je i više nego uspješna.

Nakon slatkih muka oko snimanja albuma dueta “Muzici s ljubavlju”, Jasna je u aprilu u Sarajevu održala fantastičan koncert i proslavila 40 godina uspješnog muzičkog djelovanja. Na koncertu je okupila partnere sa kojima je snimala pjesme, Halida Bešlića, Željka Samardžića, Gorana Karana, Sergeja Ćetkovića, Duška Kuliša, Mustafu Šantića...

Uslijedila su snimanja spotova u Pragu sa Sergejom Ćetkovićem, prekrasnoj Marbelji za solo pjesmu “Ti si majko kriva”, te u Sarajevu za duet sa Duškom Kulišem.

Jasna kraj godine provodi u rodnom Sarajevu, a sa Bosancima i Hercegovcima bit će i u Novoj godini.

Naime, ovih dana pjevačica je bila zvijezda novogodišnjeg programa koji snima njena matična kuća Hayat. Uz dobre muzičke tonove, u prazničnoj i veseloj atmosferi Jasna se u društvu uvijek raspoloženog Duška Kuliša odlično zabavila na snimanju, te “proslavila” Novu godinu.


- Sretna sam što sam ponovo u Sarajevu u društvu meni dragih ljudi i prijatelja. Snimanje je odlično prošlo, uz smijeh i puno dobrih pjesama. Duško je na snimanje došao iz Splita, i, iako je bio umoran, kao i uvijek sve je odradio krajnje profesionalno. Gledatelji koji u novogodišnjoj noći odluče biti uz male ekrane i kanal Hayata čut će moje pjesme “Malina”, “Dođi u pet do pet”, a, na obostranu radost Duška i mene, i naš duet “Diše mi srca polovica”- kaže Jasna Gospić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.