JET SET

Jelena Gavrilović u jednoj rečenici otkrila istinu o muško-ženskim odnosima

Avaz.ba

21.12.2017

Atraktivna glumica Jelena Gavrilović kaže da je svakoj ženi danas, bez obzira na to da li je poznata ili ne, teško da nađe adekvatnog muškarca, a otvorila je dušu i navela sa čim se borila dok je pohađala srednju školu.

Ulogom Tatjane u seriji "Istine i laži" Jelena je uspjela da osvoji gledaoce.

- Kada sam išla na kasting za tu ulogu Tatjane, vidjela sam da je ona jedna od najkompleksnijih likova i jedna od onih koja pravi intrigu u seriji. Ona je jedna nesigurna djevojka koja se transformisala. S obzirom na to da sam imala iskustva sa negativnim likovima, to mi je samo potvrdilo da svako zlo dolazi iz kompleksa i nesigurnosti. Ja ne mogu da kažem da je ona negativan lik jer je moj, pa moram da je odbranim i ne bih voljela da je publika ne voli. Bila je izazov za mene da je istražujem - kaže Jelena Gavrilović, a na pitanje da li je nekada imala komplekse, kaže:

- Sve djevojčice kada imaju 15, 16 godina kada naglo odrastu to im bude neobično pa se pitaju zašto si najviši u razredu, zašto su ti ruke tako dugačke. To su normalni kompleksi koje prate mlade žene u sazrijevanju i odrastanju. Bila sam nesigurna i mislim da se zbog toga negdje bavim glumom. Bilo mi je potrebno da više istražim sebe, da naučim više o sebi. Niko se ne rodi sa samopouzdanjem.

Na njen izgled niko ne ostaje ravnodušan, a ona kaže da je teško naći pravog muškarca.

- Mislim da je bilo kojoj ženi, bez obzira na to da li je popularna ili ne, teško da nađe adekvatnog muškarca.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.