JET SET

Mira Škorić se udaje i seli u Njemačku

Avaz.ba

26.12.2017

Pjevačica Mira Škorić poslije novogodišnjih i božićnih praznika seli se u Njemačku kod vjerenika Jozefa Milera.

Pjevačica i biznismen iz Berlina sve teže podnose udaljenost, a izvor blizak Škorić otkriva da ju je vjerenik nedjeljama molio da se preseli kod njega. Ona je nakon dugog razmišljanja i konsultovanja s porodicom odlučila da to i uradi,  piše kurir.

- Mira više nema šta da traži u Srbiji. Jozef ju je nedavno zaprosio i sada planiraju selidbu. Budući da je završila sve obaveze u Beogradu, polako priprema stvari i kupuje sve što joj je potrebno za selidbu. Ipak, dugo se premišljala, posebno zbog ćerke Milice, ali je shvatila da Njemačka nije na drugom kraju svijeta i da će njena nasljednica moći da dođe kod nje kad poželi - kaže izvor blizak pjevačici i dodaje da će i ona često dolaziti u Srbiju.

Pjevačica, ipak, nije htjela da otkriva detalje.

- Znate onu čuvenu: ‘Vi planirate, bog se smije’. Planovi postoje, ali još uvijek ne želim da ih otkrivam. Mogu samo da kažem da je Njemačka prijelepa i odlično uređena zemlja - kroz smijeh je poručila Mira.

Kako navode beogradski listovi, budući muž poznate folkerke, kao i ona, ima brak iza sebe i dijete. Ima privatan biznis zbog kojeg je proteklih deset godina često boravio u Srbiji i naučio srpski jezik. Pratio ju je na snimanjima šoua "Tvoje lice zvuči poznato", ali niko nije otkrio da se radi o njenom vjereniku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.