JET SET

Svađa na snimanju: Aleksandra Prijović odbila da pjeva šta Saša Popović odredi

Avaz.ba

28.12.2017

Pjevačica Aleksandra Prijović, snaha Lepe Brene, doživjela je neugodnu situaciju na snimanju novogodišnjeg programa "Grand produkcije".    

Naime, Aleksandra se pojavila na snimanju novogodišnje specijalne emisije zajedno sa Milicom Todorović, Radom Manojlović, Katarinom Grujić, Milicom Pavlović, Andreanom Čekić i, za razliku od njih, negodovala zbog repertoara koji je direktor "Grand produkcije" Saša Popović zahtijevao da pjeva.

- Ne mogu ovo da izvodim, zaista. Hvala ti puno - urlala je Aleksandra, okrenuvši ljutito leđa Popoviću.


Saša se nije mnogo uzbudio zbog toga što je odbila da pjeva pjesme koje je on odabrao, pa joj je rekao da ne treba da brine.

- Sve je uredu. Nema potrebe za panikom - uvjeravao je Popović Priju, koja nije imala vremena za polemiku, budući da je snimanje trebalo da počne za nekoliko minuta.

Zatim je Aleksandra, kao i ostale pjevačice koje su se našle u emisiji, pjevala svoje stare hitove.

Kada se završilo snimanje, Aleksandra je sjela pored Popovića kao da među njima nije ni došlo do koškanja, a zatim mu je otkrila pred svim prisutnima zbog čega je nedavno pustila suzu.

- Gledala sam emisiju "Nikad nije kasno" i vidjela jednu divnu baku kako pjeva sevdalinku. Odmah mi se u glavi javila slika bake moje majke, koja je umrla kada je ona imala 16-17 godina. Ona je divno pjevala sevdalinke i imam neki snimak. Plakala sam kao kiša, jer znam da bi se i ona pojavila u toj emisiji da je živa - rekla je Aleksandra, a Popović je kratko prokomentarisao da bi sigurno bilo tako.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.