JET SET

Impresivna transformacija: Pjevačica smršala 100 kilograma

( Printscreen)

Avaz.ba

29.12.2017

Kada je kao mlada pjevačica učestvovala na takmičenju "Britain's Got Talent", Rouzi O'Saliven (Rosie O`Sullivan) je imala 190 kilograma. Znojila se, jedva je hodala i nije više mogla ništa da nosi. Danas je smršala i odlučila da promijeni život.

Rouzi je za četiri godine uspjela da "izvede" impresivnu transformaciju. U ovom šouprogramu je 2013. godine stigla do finala. Imala je podršku publike i bezrezervnu pomoć žirija. Bila je jedna od omiljenih takmičarki.

- Takmičenje je promijenilo moj život, iako nisam pobijedila. Tada sam shvatila da želim drugačiji život za sebe - rekla je Rouzi. Odlučila je da slijedi svoje snove. Operacijom je smanjila želudac, uklonila je višak kože.

- To mi je bila najbolja odluka u životu. Bila sam zavisnica od hrane. Kada sam pojela jedan obrok, odmah sam krenula na drugi. Bila mi je potrebna pomoć stručnjaka i riješila sam da odem pod nož - rekla je.

Danas je njena ishrana potpuno drugačija. 

- Hrana više ne upravlja mojim životom. Mogu da nosim šta želim. Idem u teretanu i planiram da se posvetim karijeri. Moj struk je možda tanji, ali moj glas je jači nego ikad - rekla je Rouzi za Daily Mail.

( Instagram)

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.