JET SET

Anabela je u sretnom braku sa Andrejem Atijasom, saznajte ko je Zeničanka kojoj je napravio dijete i ostavio je

Avaz.ba

30.12.2017

Anabela Atijas danas je u sretnom braku sa suprugom Andrejem sa kojim ima i kćerku Blankicu. Prije poznate pjevačice, on je bio sa jednom djevojkom koja tvrdi da joj je on napravio dijete i ostavio je.

Prije pola decenije izbio je pravi skandal kada se saznalo da Andrej ima dijete iz kratke romanse sa Jasminom Skender. Pričalo se i da je navodnu nju prevario sa Anabelom.

- Da budem iskrena, kada sam prvi put na jednom portalu vidjela njegove slike s Anabelom, skočio mi je pritisak. Uvjerio me je da je Anabela djevojka njegovog druga koji nije želio da se slika. Javio mi je da će mu zajedno s njom doći njegov prijatelj iz Beograda i kako će te noći negdje izaći. Zvao me je telefonom i tokom večeri pa sam mu vjerovala. Da su u vezi, saznala sam mnogo kasnije - izjavila je Jasmina prije izvjesnog vremena kada je na svijet donijela Leona, sina prvjenca Anabelinog sadašnjeg muža.

Danas živi kao samohrana majka, a taj dio svog života i Andreja je ostavila iza sebe. Živi u Zenici i posvećena je odgajanju svog sina. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.