Ljubavnica napala zvijezdu Mančester junajteda: Zar si mogao tako divnu manekenku prevariti sa mnom!?

Piše: Avaz.ba

Engleski nogometaš Džesi Lingard (Jesse) se našao usred seks-skandala kada je prevario svoju djevojku, američku manekenku Dženu Frums (Jena Frumes).

Igrač Mančester junajteda je djevojku zamijenio s Leoni Borek (Leonie), obožavateljicom Crvenih đavola, samo nekoliko sati nakon što je njegova momčad izgubila od Mančester sitija.

Britanski tabloidi pišu da je Borek ispričala kako seks s mladim nogometašem nije bio ono što je očekivala. Dok je ona nakon njegova poziva u svoju vilu mislila da će tamo biti sami, 32-godišnjakinju je dočekao hladan tuš kad ju je Lingard dočekao kartajući sa suigračem Rešfordom (Rashford) te još jednim prijateljem.

No, kada su ostali sami, seksali su se tri puta. Ujutro joj je Džesi poklonio i potpisao svoje stare kopačke. Nadala se, kaže, da će se nastaviti viđati, kada je iz medija saznala da je nogometaš pozvao svoju djevojku da proslave rođendan.

- Džesi je samo mali dječak u velikoj kući s blještavim životnim stilom. Ne zna uopće kako tretirati ženu i odvratno je kako se ponašao. Kada me pozvao k sebi, na pameti mu je bila samo jedna stvar – seks - rekla je Borek. 

Ne shvaća, kaže, kako je Džesi mogao prevariti svoju djevojku: 

- Ko vara tako predivnu curu? On očito nema ni srama ni poštovanja - rekla je Leoni.

Zašto je prevario seksi mankenku ne shvaćaju ni njegovi fanovi.

Evo kako ona izgleda:

NA VRH