JET SET

Ella Dvornik stala na vagu prvi put nakon porođaja, a njena reakcija oduševila je mnoge

Avaz.ba

5.1.2018

Prošlo je dva mjeseca otkako je Ella Dvornik na svijet donijela kćerkicu Bali Di, a sada je skupila hrabrosti da sazna koju će cifru vaga pokazati.

Kćerka Dine Dvornika, Ella Dvornik, opisala je na društvenim mrežama iskustvo sa prvim mjerenjem nakon porođaja 13. novembra.

Prvi put nakon nepuna dva mjeseca stala je na vagu i cifra koju je vidjela potpuno ju je šokirala. Ali, ono što se dogodilo poslije, kao i poruka koju je objavila u epilogu, oduševilo je sve žene i djevojke koje je prate na društvenim mrežama. 

Instagram

Ovako je Ela opisala svoje iskustvo:

- Bila kod doktorice na pregledu i nije mi đavo dao mira. Pitam ja je l' mogu da stanem na vagu. Sestre se uzjapurile: "Šta, nisi se još vagala?" ... "Ne, nisam". Skupile se oko mene i iščekivale željno da se prikaže broj. Nekoliko puta sam krivo stala pa smo uz razočarane uzdahe gledale kako vaga prikazuje "error". Napokon se na vagi krenu micati brojke... Broj kaže 62, one počele vrištati od sreće! "Wow super, nevjerovatno"... "Koliko ti je ostalo da se vratiš na težinu prije trudnoće?"..."12 kg" - napisala je Ela, a onda nastavila.

Instagram

- Kaaako je moguće da imam još 12? Pa šta sam bila, kostur? Ne kapiram? Gdje je tih 12? Ajde, 5 kg možda vidim negdje...ali 12! Evo, obukla danas farmerke koje sam nosila u 5. mjesecu trudnoće. Taman su mi, hahahha. Znači, nikad vise na vagu! Vage nisu realne. Ako ti je okej šta vidiš u ogledalu, to je dovoljno - zaključila je Ella Dvornik i ovim izazvala lavinu pozitivnih komentara oduševljenih žena.

A evo i fotografije u čuvenim farmerkama.

Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.