JET SET

Spasila ga od smrzavanja: Marija se pomirila s ocem

( Arhiv)

Avaz.ba

5.1.2018

Harmonikaš Rajko Šerifović godinama nije bio u dobrim odnosima sa svojom kćerkom Marijom Šerifović, ali kako tvrdi, sada se pomirio sa Marijom i ona mu financijski pomaže.

- Dobro mi je, situacija u koju sam doveden u aprilu prošle godine nije sjajna, naprotiv, zamalo da ostanem na ulilci. Imao sam krajem godine nekoliko ročišta sa Vericom, ali se tu ništa nije izdešavalo, ona je i dalje u mojoj kući i pravi se da je to njeno vlasništvo. Saznao sam da moja kćerka Marija nije imala veze sa tim događajem, ona nije bila umiješana u to kada me je bivša žena izbacila iz porodičnog doma. Sjeli smo na piće i ona mi je sve objasnila. Viđamo se povremeno, sve je to spakovala Verica, cijeli taj skandal", priča Rajko, a piše "Kurir".

On priznaje da mu Marija daje novac.

- Mara mi pomaže da preživim, plaća mi stan. Spasila me je kćerka da ne promrznem tokom zime na ulici, znate kakve su zime sada, a nisam dovijeka mogao da budem kod brata. Da me Mara nije spasila i iznajmila mi stan, ostao bih na ulici. Izdržava me, to će trajati tako sve dok ne očistimo papire oko te kuće. Ali što se mene tiče, sve je pod kontrolom. Znate, sam sam, ali korektno je koliko mi daje. Ne treba mi mnogo za život. Plaća mi stan i daje mi novac da imam za svakodnevne potrebe - kazao je pjevačicin otac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.